Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Κύριε επαγγελματία

Κύριε επαγγελματία δημοσιογράφε, είδες πως επέστρεψε πάνω σου η λάσπη;
Είδες ποιος έκανε ζημιά στην ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ;
Μετά από αυτή την λάσπη που έρριξες, η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ έχασε από την ΑΥΛΙΔΑ, έχασε από την ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ και στο 96΄ ισοφάρισε τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ.
Έχει αποδεχθεί πλέον πόσο ζημιά κάνεις στις ομάδες που προσπαθείς να είσαι δίπλα. Περαστικά σου.
Σου θυμίζουμε τι έγραψες, μετά την νίκη της ΙΣΤΙΑΙΑΣ επί της Χαλκίδας.

Διαβάστε όλοι τι έγραφε, μεταξύ άλλων ¨ο επαγγελματίας¨
Tα στόματα που έκλεισε ο Kill Bill και ολόκληρη η ομάδα της Ιστιαίας ήταν.... αυτά των "παπαγάλων". Μερικών ψευτοδημοσιογράφων της δεκάρας που σίγουρα τους έτσουξε πολύ περισσότερο το γκολ στο 90' απ' ότι την ομάδα της Χαλκίδας. Κάποιους κύριους που έγραφαν ειρωνικά σχόλια και χλεύαζαν τις μεταγραφές, που σιγά σιγά αποδεικνύονται, όσο περισσότερο προσαρμόζονται, λίρα 100. 
Αυτοί που θα ήθελαν να χάσει η Ιστιαία ακόμη και με πέτσινο .....πέναλτι εκτός περιοχής στις καθυστερήσεις για να μπορούν χύσουν τόνους χολής απ' την βουτηγμένη στα σκατά πένα τους. 
Να χλευάσουν άλλους συναδέλφους τους, να χλευάσουν την ομάδα, να το παίξουν παντογνώστες και συνάμα να χλευάσουν μια ολόκληρη περιοχή κι ύστερα να κατηγορούν άλλους για τοπικισμό. 
Μούγκα πλέον τώρα οι "παπαγάλοι" και ίσως κι αυτοί που μπορεί να τους ρίχνουν την "παπαγάλίνη". Και φυσικά δεν έχουν τα @ρχίδι@ να ανέβουν στα βόρεια γιατί εκτός από παπαγάλοι είναι και κότες. Κρίμα γιατί θα είχαμε πολύ ωραία και ζεστή γλαρόσουπα για να τους σερβίρουμε. Άντε μάγκες πείτε κάτι τώρα ντε!!!