Τελικά κανένα σούβλισμα δεν υπήρχε. Σούβλισμα είχαμε μόνο την Κυριακή του Πάσχα.
Το Σάββατο πριν την Κυριακή του Θωμά είχαμε άλλα πράγματα.
Λοιπόν ομολογώ πως αυτό το έθιμο δεν το γνώριζα.
Το γράφω για να το μάθουν και όλοι ....
οι αναγνώστες μας.
Τρεις επιχειρηματίες ένωσαν τις δυνάμεις τους για το καλό του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.
Διαβάστε τι έκαναν.
Ο ένας έβαλε το αλεύρι (ένα φορτηγό).
Ο άλλος ανέλαβε το ζύμωμα και το φούρνισμα (από το πρωί του Σαββάτου).
Ο τρίτος έβαλε τα κρασιά (το βράδυ του Σαββάτου).
Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό.
Ως οικολόγοι απέφυγαν το σούβλισμα και προχώρησαν στο ψήσιμο!!!
Και του χρόνου κύριοι.