Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Πως βλέπουμε το αύριο;

Τι σημασία έχει το ποιοι θα είναι στην διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ποιοι θα είναι οι χορηγοί και ποιοι θα είναι στο κάθε πόστο;
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να έχει δίπλα του τον λαό και όταν αυτό θα συμβεί, όλα τα άλλα θα εμφανισθούν όπως τα σαλιγκάρια μετά την βροχή.
Ας τελειώνουμε με το θέμα. Αυτή την στιγμή η ομάδα έχει κάποιους ανθρώπους οι οποίοι μια χαρά τα κατάφεραν και θα τα καταφέρουν και στο μέλλον, αν όλοι αφήσουμε τα προσωπικά μας και βρεθούμε κοντά στην ομάδα.
Ο πρόεδρος κ. Καρυστινός, θα πρέπει να καταλάβει πως σε καμία ....
περίπτωση δεν πρέπει να παραδώσει την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την ομάδα και απλά θέλουν να επενδύσουν.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι μαγαζί γωνία και θα φέρει χορηγούς και επενδυτές. Αυτό δεν σημαίνει πως θα τους δοθεί λευκή επιταγή για να διοικήσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν ξεκίνησε αυτή την προσπάθεια, για να έρθουν κάποιοι και ν΄ αλλάξουν "το άρωμα" της ομάδας. 
- Με ποιους ποδοσφαιριστές θα προχωρήσει η ομάδα; Ποιοι από αυτούς που την έφεραν στην Γ΄ Εθνική θα συνεχίσουν και ποιος θα το αποφασίσει;
- Με ποιόν προπονητή θα συνεχίσει η ομάδα; Ποιοι θα το αποφασίσουν αυτό;
Κύριοι, να στηριχθούν οι διοικούντες από τους φιλάθλους και από τους επιχειρηματίες της Εύβοιας.
Αυτό είναι το σωστό και πρέπει να γίνει τώρα.
Άποψή μας είναι πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπορεί από τον κόσμο του να συγκεντρώσει περίπου 150.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίσουμε χορηγούς, διαφημίσεις και εκδηλώσεις.
Αυτά τα χρήματα φυσικά δεν φτάνουν, αλλά όταν ξεκινάς με αυτό το ποσόν εύκολα μπορείς να συγκεντρώσεις και το υπόλοιπο.
Κύριοι, καλοδεχούμενος ο κάθε επενδυτής, αλλά με προϋποθέσεις και χωρίς να του δοθούν "τα κλειδιά" του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Αυτή είναι η άποψή μας και φυσικά όποτε θα έχουμε την επόμενη Γενική Συνέλευση, θα πρέπει να είναι εκεί ΟΛΟΙ οι φίλοι της ομάδας. Ο πρόεδρος κύριος Καρυστινός και οι συνεργάτες του θα πρέπει να τολμήσουν. Να τολμήσουν και να καλέσουν τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και της διοίκησης.
Αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να εμποδίσουν την διοίκηση να φέρει τους φίλους της ομάδας κοντά της και τους επαγγελματίες να μην συνδράμουν, θα βρεθούν εκτός, από την καταιγίδα που θα ξεσπάσει από αυτούς που αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Πρόεδρε κύριε Καρυστινέ, τολμήστε το.
Εμείς θα σταθούμε δίπλα σε μια τέτοια προσπάθεια και χωρίς προαπαιτούμενα.