Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Η προσπάθεια της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έφερε την άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές, ένωσαν τις δυνάμεις τους και τα κατάφεραν.
Αυτή η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχισθεί και θα στεφτεί και πάλι με επιτυχία, αν την αγκαλιάσει όλη η Χαλκίδα και όλη η Εύβοια.
Θα παρεξηγηθώ αλλά θα στείλω ένα μήνυμα.
Έφτασαν στ΄ αυτιά μας κάποιες παρεμβάσεις από ανθρώπους οι οποίοι δηλώνουν Χαλκιδάρες και οι οποίοι όταν οι ομάδα πάει καλά, μας λένε πως βοήθησαν κι αυτοί, ενώ....
όταν δεν πάει καλά ρίχνουν τις ευθύνες σε άλλους.
Αυτοί λοιπόν οι Χαλκιδάρες, καλά θα κάνουν να σταματήσουν να ρίχνουν λάσπη. Να σταματήσουν να βάζουν εμπόδια και να λένε διάφορα σε επιχειρηματίες και πολιτικούς.
Όποιος θέλει να βοηθήσει, ας βάλει το χέρι στην τσέπη. Όποιος δεν θέλει ας μείνει στην άκρη κι ας αφήσει αυτούς που θέλουν, να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν ανήκει σε κανέναν. Είναι η ομάδα όλων και όλοι πρέπει να σταθούν στο πλευρό της όποιας διοίκησης προκύψει.
Ο πρόεδρος της ομάδας κύριος Καρυστινός, είναι χαμηλών τόνων, αλλά θα πρέπει ν΄ αρχίσει να λέει ονοματάκια. Ν΄ αναφερθεί σ΄ αυτούς οι οποίοι ξεκίνησαν έναν αγώνα, ώστε να μην στηριχθεί η διοίκηση από επιχειρηματίες και πολιτικούς.
Εμείς δεν έχουμε λόγους να κρύψουμε κάτι, γι΄ αυτό καλούμε αυτούς τους Χαλκιδάρες οι οποίοι ρίχνουν λάσπη, ώστε να μην υπάρξει ισχυρή διοίκηση και χορηγοί, να βγούνε και να πούνε δημόσια, τα όσα λένε δεξιά κι αριστερά. Αν δεν το κάνουν, εμείς θα προχωρήσουμε το ρεπορτάζ και θα γράψουμε και ονόματα. 
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι στην Γ΄ Εθνική και ήρθε η ώρα να στηριχθεί από όλους.
Η Δημοτική Αρχή, οι επιχειρηματίες και όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα πρέπει να μπούνε μπροστά και την επόμενη εβδομάδα να έχει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ισχυρή διοίκηση και να ξεκινήσει η διαδικασία οργάνωσης της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.