Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Καλημέρα

Τι γράφαμε εδώ και καιρό γι΄ αυτούς που αγαπάνε πολύ τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ;
Γράφαμε πως επειδή δεν μπορούν να είναι διοίκηση, επειδή δεν έχουν δυνατότητες για επίπεδο Εθνικών κατηγοριών, θέλουν τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ στο τοπικό πρωτάθλημα!!!
Η σκιά του Γιώργου Στούπα και του Κώστα Γκαλούφα τραβήχτηκε για λίγο στην άκρη και φάνηκε η αλήθεια, μα εντελώς γυμνή!!!
Για μας; Πλήρης δικαίωση κι ας βγούνε τώρα κάποιοι να κάνουν σχόλια.
Πόσο μπορεί να ξέρει κάποιος από ποδόσφαιρο, όταν λέει...
πως δεν θα κατεβάσει την ομάδα στην Γ΄ Εθνική επειδή δεν έχει δυνατότητες και την ίδια στιγμή να δηλώνει πως θα παίξει η ομάδα στο τοπικό με στόχο την άνοδο στην Γ΄ Εθνική;
Θα γράψω κάτι εντελώς αυθαίρετα και ζητώ συγνώμη.
Κύριε Στούπα, κύριε Γκαλούφα, εσείς που με τους συνεργάτες σας φτάσατε ψηλά τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, βοηθήστε να σταματήσει ο διασυρμός της ομάδας.
Ο ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών δεν είναι μια χούφτα ναυτάκια τα οποία τραβάνε κουπί σε μια βαρκούλα η οποία θέλει να πάει από ένα πολεμικό πλοίο που είναι έξω από το λιμάνι, μέχρι την στεριά.
Αυτό το κάμει κι ο καπετάν Γιάννης που έχει το καΐκι στο Λευκαντί.
Ας παρεξηγηθεί όποιος θέλει, ακόμη κι αυτοί οι οποίοι θέλουν απλά να γίνουν πρόεδροι.
Να τελειώνουμε λοιπόν. Αν η ομάδα μείνει στην Β΄ ΕΘΝΙΚΉ βοηθήστε να βρεθούν κάποιοι άνθρωποι και η ομάδα να συνεχίσει κι ας μεταφέρει την έδρα της αλλού, αφού πλέον οι μάσκες έπεσαν και όλοι λένε πως οι Ψαχνιώτες δεν θέλουν την ομάδα.