Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ο κ. Λάμπρου και οι ποδοσφαιριστές

Ας βάλουμε μια τελεία και μια παύλα στο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, γιατί κάποιοι έχουν την εντύπωση πως μπορούν να διαλύσουν αυτή την ομάδα ή να την χρησιμοποιήσουν για να παριστάνουν τους παράγοντες.
Ο προπονητής κ. Γιώργος Λάμπρου είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ξέρει να τιμά και να εκτιμά τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι βοήθησαν ώστε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να φτάσει στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ. Δεν θα τους πετάξει ποτέ στο περιθώριο και δεν θα πει ποτέ "δεν με νοιάζει".
Έδωσε μια λίστα ποδοσφαιριστών με πρώτους και καλύτερους αυτούς....
οι οποίοι ανέβασαν την ομάδα και κάποια άλλα παιδιά τα οποία με την εμπειρία τους μπορούν να βοηθήσουν.
Αυτός θα είναι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θέλουν δεν θέλουν κάποιοι.
Πάμε τώρα στις απαιτήσεις. Όταν δηλώνεις εφοπλιστής, όταν δηλώνεις επενδυτής τι θέλεις να κάνουν οι ποδοσφαιριστές;
Να δηλώσουν πως θα σου καθαρίζουν τα παπούτσια και μάλιστα δωρεάν;
Αν μιλάμε για επενδυτή μπατίρη να καλέσουμε τους ποδοσφαιριστές να δείξουν κατανόηση.
Αν μιλάμε για εφοπλιστή ο οποίος μίλησε για 350.000 ευρώ στην Γενική Συνέλευση, μετά το έκανε 250.000 σύμφωνα με τον κ. Τόλια και τελικά δηλώνει πως δεν υπάρχουν ευρώπουλα, τότε αυτόν τον ρόλο τον παίζει ο καθένας μας και καλύτερα από τον κ. Κοτσάτο.
Να τελειώνουμε λοιπόν.
Ο Γιώργος Λάμπρου θα γίνει ο εγγυητής για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και πρέπει να συγκεντρώσει όλους τους ποδοσφαιριστές και να δώσουν τα χέρια. Την Δευτέρα θ΄ αρχίσει η προετοιμασία με ή χωρίς τον κ. Τόλια και τους συνεργάτες του. Ξέρω πολύ καλά τι γράφω και μη βγει κανένα παπαγαλάκι να πει τις μαλακίες του.
Κύριε Λάμπρου τελειώστε το θέμα σήμερα. Δεν θα φύγετε ούτε εσείς ούτε οι ποδοσφαιριστές.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα συνεχίσει με όλους εσάς κι αν δεν το θέλει ο κ. Τόλιας και η παρέα του, την Δευτέρα θα υπάρξει διοίκηση η οποία θα προκύψει από Γενική Συνέλευση ή θα ορισθεί από το Πρωτοδικείο.
Όσοι ξέρουν από διαδικασίες, καταλαβαίνουν τι γράφουμε.