Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΑΤΩΝΤΑ


Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) με ευθύνη και συνέπεια απέναντι στις αθλητικές ομάδες, τους συλλόγους και τους πολίτες, προχωράει σε εργασίες που κρίνονται απαραίτητες για τη σωστή και ομαλή διαχείριση και λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων αρμοδιότητάς του.

Στα πλαίσια αυτά, ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για εγκατάσταση αποδυτηρίων στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν.Αρτάκης, ένα αίτημα ετών της τοπικής κοινωνίας και των αθλητών, που παρέμενε μέχρι σήμερα ανικανοποίητο. 
Ο ΔΟΑΠΠΕΧ και οι υπηρεσίες του, προχώρησαν στην εγκατάσταση αποδυτηρίων μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έγκρισης οικοδομικής άδειας, απαραίτητης, ώστε να μπορέσει...
να γίνει σύνδεσή τους με το υδρευτικό – αποχετευτικό σύστημα, και ηλεκτροδότησή τους.
Το αμέσως επόμενο διάστημα, θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες και τα αποδυτήρια θα είναι έτοιμα να δοθούν σε χρήση. 
Επιπλέον, έγινε σήμερα, Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015, εναπόθεση αποδυτηρίων (και χώρος για γραφείο), στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Βατώντα, ενώ υπολείπεται η έγκριση οικοδομικής άδειας, που αναμένεται να παραλάβουμε τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να λειτουργήσουν για τις ομάδες και τους αθλητές.
Να σημειωθεί ότι τα αποδυτήρια και των δύο αθλητικών εγκαταστάσεων θα διαθέτουν κλιματισμό.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΑΠΠΕΧ
ΛΙΛΙΑΝ ΖΛΑΚΩΝΗ