Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 2 - 1

 Το έχουν βρει καλά το σύστημα, για να μη γράψω το κόλπο εκεί στον ΜΙΑΟΥΛΗ.
Λίγο πριν την λήξη του αγώνα, ο ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ μπαίνει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και αναλαμβάνει την καθοδήγηση της ομάδας ο ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ,
Σε δύο αγώνες, με ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ την Κυριακή και με ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών την Τετάρτη αυτή η αλλαγή έφερε το νικητήριο γκολ!!!! Τυχαίο; Όχι, γιατί τα δύο Β το δουλεύουν αυτό το σύστημα σε ώρες εκτός προπόνησης!!! Τα γράφουμε αυτά για να γελάσουμε και λίγο.
Δίκαια κέρδισε ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ και πήρε την πρόκριση, αφού ο....
ΗΡΑΚΛΗΣ δεν έδειξε ομάδα και δεν πατούσε καλά στο γήπεδο.
Ο Γιαννουκάκος με τον Καρβελά ήταν κίνδυνος θάνατος στην επίθεση του Μιαούλη και η άμυνα του ΗΡΑΚΛΗ δύσκολα μπορούσε να τους σταματήσει.
Τα δύο γκολ του Γιαννουκάκου τελείωσαν τον ΗΡΑΚΛΗ από το Κύπελλο, αφού η ομάδα των Ψαχνών δεν έβρισκε δίχτυα με τίποτα. Το γκολ του ΗΡΑΚΛΗ το πέτυχε ποδοσφαιριστής του ΜΙΑΟΥΛΗ ο οποίος πήγε να αποκρούσει την μπάλα, αλλά η κεφαλιά του οδήγησε την στρογγυλή θεά στα δίχτυα της ομάδας του.
Μάγκας για μια ακόμη αγωνιστική ο τερματοφύλακας του Μιαούλη Τζάβαρης ο οποίος όποτε χρειάσθηκε ήταν εκεί.
Η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών δεν έδειξε πως μπορεί να σταθεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αν κάτι δεν αλλάξει ΕΔΩ και ΤΩΡΑ. 
Η απογοήτευση του κ. Μωϋσιάδη ήταν φανερή με την λήξη του αγώνα και οι δηλώσεις του στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 τα έλεγαν όλα.
Δυστυχώς διαπίστωσε κι αυτός αυτά που εμείς αναφέραμε στην συνέντευξη τύπου. Είπε τα ίδια ακριβώς, αλλά με άλλα λόγια. Δεν θέλω να γράψω περισσότερα γιατί έχουμε και τον "γιατρό - φίλαθλο" ο οποίος στην συνέντευξη τύπου είπε "ουαί στους μωρούς, που θα κάνουν κριτική στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών".
Φυσικά ακόμη περιμένουμε από τους διοικούντες να μας πούνε αν καταδικάζουν αυτά που είπε ο γιατρός ή αν ακόμη είναι συγκινημένοι από την τοποθέτησή του.
Για λεπτομέρειες του αγώνα κάντε κλικ στο σύνδεσμο.
https://eviateam.wordpress.com/2015/09/30/%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7%CF%83-%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83-%CF%88%CE%B1%CF%87%CE%BD%CF%89%CE%BD-2-1-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF/#more-9424