Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΗΣ -ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Το Σάββατο  3/10 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός της Σχολής για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά παρουσία του κ. Γιώργου  Κοκολάκη.  
O κ. Κοκολάκης στα πλαίσια της επίσκεψής του θα παρακολουθήσει προπονήσεις των τμημάτων της Σχολής και ταυτόχρονα θα γίνει ενημέρωση  σε αθλητές και  γονείς για την νέα ποδοσφαιρική σαιζόν.  

Στη συνέχεια με τον Διευθυντή της Σχολής κ. Ρόγκα θα επισκεφθούν την Σχολή του κ. Μπόκαρη στον Άγιο Λουκά Αλιβερίου, (που συνεργάζεται με την Σχολή μας....
  από την περσινή χρονιά) για να παρακολουθήσουν προπονήσεις τμημάτων αλλά  και  να συζητήσουν με τους αθλητές και γονείς.
Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε ο Διευθυντής της Σχολής Νίκος Ρόγκας ενημερώνοντας την Διεύθυνση της Ακαδημίας Ολυμπιακού για τον προγραμματισμό της Σχολής για την νέα ποδοσφαιρική σαιζόν.
Εδώ και  12 χρόνια η Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού μας εμπιστεύεται να έχουμε  το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό όνομα ως Σχολή ποδοσφαίρου  στην περιοχή της Χαλκίδας.
Η  συνεργασία αυτή μας κάνει  υπερήφανους, και σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ευχαριστήσουμε  την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει αλλά και όλους τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους (πάνω από 500 αθλητές ) όλα αυτά τα χρόνια.