Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΝΙΚΟΣ ΡΟΓΚΑΣ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΗΣ
Το Σάββατο 3/10 έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός της Σχολής παρουσία του κ. Κοκολάκη  σκάουτερ και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.
Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό για τους αθλητές της Σχολής που έκανε ο Πάτερ Χρήστος παρουσία πολλών γονέων  ο κ. Κοκολάκης συνομίλησε με τους αθλητές της Σχολής ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική και σχολική χρονιά με υγεία, και εξέφρασε την ικανοποίησή του που για ακόμα μία φορά βρέθηκε στη Σχολή μας.
Από την πλευρά του ο κ. Ρόγκας Διευθυντής της Σχολής ευχαρίστησε τον κ. Κοκολάκη για την παρουσία του αλλά και την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού για την ...

εμπιστοσύνη που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια στη Σχολή μας.
Στη συνέχεια παρακολούθησαν προπόνηση των τμημάτων παίδων -  παμπαίδων και αμέσως μετά  επισκέφτηκαν την Σχολή του κ. Μπόκαρη στον Άγιο Λουκά Αλιβερίου που από την περσινή χρονιά συνεργάζεται με την Σχολή της Χαλκίδας.
Εκεί αθλητές και γονείς δέχθηκαν με χαρά αυτή την επίσκεψη και μέσα σε ωραίο κλίμα συνομίλησαν με τους κ. κ. Κοκολάκη και Ρόγκα που με ευχαρίστηση απαντούσαν σε όλες της ερωτήσεις γονέων και αθλητών.
Στο τέλος και αφού παρακολούθησαν προπόνηση τμημάτων προτζούνιορ και παμπαίδων ανανέωσαν το ραντεβού στις εξέδρες του Σταδίου Καραϊσκάκη για το επόμενο αγώνα του Ολυμπιακού.