Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Θα πρέπει ο καθένας ν΄ αναλάβει τις ευθύνες του και να βάλει κάποιους στόχους και να ξέρει τα όριά του. Δεν είναι δυνατόν να ξεπερνούν κάποιοι τα όρια. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι οι οποίοι έχουν μεγάλη ευθύνη γιατί έδωσαν την ομάδα στην σημερινή διοίκηση, να σφυρίζουν αδιάφορα ίσως για να πάρουν εκδίκηση.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, να πάει στην ευχή της Παναγίας και ο Κοτσάτος και ο Τόλιας και όλοι όσοι εκλέχθηκαν από την Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά να ....
πάνε και αυτοί οι οποίοι δεν βοήθησαν και δεν βοηθούν την ομάδα, αλλά λένε πως θέλουν να την διοικήσουν.
Ποιός φίλαθλος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να το δεχθεί αυτό;
Υπάρχει θέμα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και το ξέρουν και οι πέτρες.
Υπάρχει θέμα και σε άλλες ομάδες και το γνωρίζουμε όλοι. Γιατί λοιπόν πυροβολούμε μόνο τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Ας μη γελιόμαστε. Οι λεφτάδες δεν υπάρχουν. Και οι σημερινοί και οι προηγούμενοι και οι επόμενοι στον κόσμο θα στηριχθούν και στις χορηγίες. Κάποιοι πίστεψαν πως θα έρθει ο εφοπλιστής Κοτσάτος, θα διαθέσει 200.000 ευρώ και όλα θα πάνε καλά. Του έδωσαν λοιπόν την ομάδα και περίμεναν να έρχεται ο εφοπλιστής με το βαλιτσάκι και να τα ακουμπάει. Αυτό δεν ψήφισαν στην Γενική Συνέλευση;
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, όλα έχουν τα όριά τους. Με εκβιασμούς δεν θα γίνει ποτέ ομάδα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Το γράψαμε πολλές φορές. Με το να σπρώχνουμε τους ποδοσφαιριστές σε απεργίες και αποχές δεν βγαίνει τίποτα. Οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν αυτά που πρέπει, έστω και με καθυστέρηση. Αν αυτό δεν γίνει, μέχρι τέλος Ιανουαρίου τότε ο κ. Τόλιας θα πρέπει να πάει να κρυφτεί. Δική μας θέση είναι πως όποιος ποδοσφαιριστής αφήνει την ομάδα και κάνει αντίσταση να μην έχει θέση στην ομάδα. Υπάρχουν υποκινητές και αυτό είναι φανερό. 
Η περίοδος των μεταγραφών έφτασε. Όποιος θέλει να φύγει ας φύγει. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει και μπορεί να έχει ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα σηκώσουν το βάρος της φανέλας του και θα κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία, όποια κι αν είναι η διοίκηση.
Χρέη υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα. 
Φίλες και φίλοι αναγνώστες το θέμα είναι πως υπάρχει και σχέδιο εναντίον του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να ωφεληθούν άλλες ομάδες. Σιγά σιγά θα τα μάθετε όλα.