Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Οι άλλοι των ΜΜΕ

Μετά τους γνωστούς ''κάποιους'', έχουμε και τους ''άλλους'' των ΜΜΕ. ''Οι άλλοι'' είναι αυτοί που είχαν επιφυλάξεις απλά στην αρχή για την νέα διοίκηση και, όταν είδαν πως ταίριαξε με τους ''κάποιους'' και απομάκρυνε και τον κ. Γιώργο Λάμπρου, τα πήραν στο κρανίο και πέρασαν απέναντι. Σιγά - σιγά άρχισαν να παίζουν χοντρά το ''φύγετε εσείς να έρθουν οι άλλοι''.
''Οι άλλοι'', γνωστοί και όχι άγνωστοι, όπως  λένε ''οι κάποιοι''. Δεν είναι άγνωστοι οι κ.κ. Ταρνανάς, Στούπας, Καρυστινός και άλλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου της  Εύβοιας. Δεν είναι το πρόβλημα με αυτούς. Το πρόβλημα είναι με τους ''άλλους'' των ΜΜΕ, οι οποίοι ....

επέλεξαν λάθος τρόπο για να διώξουν αυτούς τους 2-3 που απέμειναν στη διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.
Αυτοί θα κατηγορηθούν για  έναν και μόνο λόγο. Θα κατηγορηθούν γιατί δεν κάνουν κάτι ανάλογο και με τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, ο οποίος με μαθηματική ακρίβεια πάει για υποβιβασμό. Γιατί και ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν έχει ποδοσφαιριστές από την Εύβοια, δεν έχει διοίκηση με λεφτά, δεν έχει αύριο.
Εσείς ''οι άλλοι'' ίσως θέλετε να βοηθήσετε αλλά δεν σας πιστεύουν γιατί βλέπετε μόνο ''το μαγαζί - γωνία'' του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και με άλλο μάτι τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
...σε λίγο περισσότερα