Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Το θέμα Γίγα

Δεν είμαστε φίλοι με τον αρχηγό του ΛΗΛΑ τον Γίγα, αλλά ο εκάστοτε αρχηγός μιας ομάδας, δεν φοράει το περιβραχιόνιο για να βγαίνει φωτογραφίες. Έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα και μαζί με τον Γενικό Αρχηγό είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στην διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να έχει άποψη και να την συζητά με την διοίκηση.
Ο Γίγας ξέρει μπάλα, ξέρει το χώρο του ποδοσφαίρου και σ΄ όποιο γήπεδο κι αν πάει τον γνωρίζουν και οι πέτρες. Ίσως αυτό να ενόχλησε κάποιους. Εμάς καθόλου.
Τι έκανε ο Γίγας και η διοίκηση έφτασε στο να κάνει ψηφοφορία για να πάρει απόφαση να μην δεχθεί αυτά που είπε και να τον απομακρύνουν;
Εδώ και καιρό ποδοσφαιριστές και....
παράγοντες, έθεσαν θέμα προπονητή.
Οι συζητήσεις ήταν καθημερινές στο Βασιλικό.
Αυτοί που σήμερα λένε άλλα, ας μη συνεχίσουν γιατί θ΄ αναγκασθούμε να γράψουμε ονόματα.
Είχαμε ζητήσει δημόσια να διευκολύνει ο προπονητής την κατάσταση για να μην συνεχισθούν τα προβλήματα. Δεν μας άκουσαν αυτοί που έπρεπε και πλέον άρχισαν τα όργανα. 
Θα δώσουμε ένα παράδειγμα.
Ο Αργύρης Μαστραγγελής είναι πολύ φίλος του προέδρου του Ελλήσποντου κ. Κουρκουμέλη. Όταν διαπίστωσε πως το κλίμα χάλασε, πήρε το καπελάκι του και παραιτήθηκε για να βοηθήσει την διοίκηση και να μην συνεχισθεί μια άσχημη κατάσταση. Μάγκας ο Μαστραγγελής και πολύ ανθρώπινος.
Στον ΛΗΛΑ τι συμβαίνει;
Διώχνουν ποδοσφαιριστές του μεγέθους Γίγα και θ΄ ακολουθήσουν κι άλλοι.
Λυπούμαστε κύριοι, αλλά είναι τραγικό να φτάνετε σε ψηφοφορία και να ψηφίζουν κάποιοι να φύγει ο Γίγας και μάλιστα ένας να λέει να του ζητήσουν να επιστρέψει και χρήματα!!!!!!
Θυμώνετε, αλλά δεν πειράζει. Δεν τον έφερα εγώ τον Γίγα στην ομάδα. Δεν έκανα εγώ αρχηγό τον Γίγα.
Ο Γίγας είναι ο τελευταίος που είπε για τον κ. Ταυταρίδη.
Πολύ πριν τα είπαν μέλη της διοίκησης.
Αν θέλετε κι όποτε θέλετε μπορούμε να τα συζητήσουμε παρουσία του κ. Ταυταρίδη και των ποδοσφαιριστών.
Κύριοι δυστυχώς κάποιοι έχουν εμμονές και κάποιοι δεν ξέρουν το ποδόσφαιρο.
Πρόεδρε κ. Κοτσίφη, το κλίμα είναι πλέον πολύ βαρύ και πρέπει με δική σας πρωτοβουλία να αλλάξει, γιατί θα χειροτερέψει η κατάσταση και θα είναι άδικο για τον ΛΗΛΑ.