Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Καλημέρα

Κανένα παυσίπονο δεν μπορεί να σταματήσει τον πόνο που προκαλεί η αλήθεια.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αντιδρούν κάποιοι κύριοι παράγοντες, οι οποίοι έχουν μάθει να χρησιμοποιούν τους ανθρώπους της ενημέρωσης και να κάνουν τα παιχνιδάκια τους.
Είναι αλήθεια πως στο χώρο της ενημέρωσης υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι δεν έχουν άποψη και απλά ακολουθούν εντολές. Μικρή σημασία έχει αν αυτό το κάνουν για τα χρήματα ή για να εξυπηρετήσουν κάποιους. Καλά θα κάνουν πάντως να πάψουν να παριστάνουν τις αθώες περιστερές.
Επειδή ακούμε πολλά, αξίζει να σημειώσουμε πως δεν μας ....
ενδιαφέρει καθόλου το τι λέει και τι γράφει κάποιος ή το τι λέει στα στέκια. Τους ξέρουμε καλά και θα δίνουμε πάντα απαντήσεις.
Οι όποιοι παράγοντες (και είναι πολλοί), θέλουν να κάνουν παιχνιδάκια, ας τα κάνουν, αλλά όχι μ΄ εμάς. Υπάρχουν διαθέσιμοι στο χώρο της ενημέρωσης και πρόθυμοι για όλα. Εμείς συνεχίζουμε με την δική μας άποψη.
Εμείς δεν παρεξηγήσαμε κανέναν και δεν θα το κάνουμε και τώρα, έστω κι αν κάποιοι μας θυμούνται μόνο όταν βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Στο εξής θα ξεχνάμε κι εμείς. Στο εξής θα σφυρίζουμε κι εμείς αδιάφορα. Στο εξής θα πετάμε κι εμείς την μπάλα στην εξέδρα.
Εμείς την μισή αλήθεια δεν την δεχόμαστε. Όλη ή τίποτα.