Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 2 - 0

Λοιπόν μάγκες, καθαρές κουβέντες. 
Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ κέρδισε, πήρε τους 3 βαθμούς και έτσι έφτασε στους 35 βαθμούς και είναι κοντά στο στόχο της. Την επόμενη αγωνιστική η ΚΑΣΤΕΛΛΑ θα παίξει εκτός έδρας με την ΔΡΟΣΙΑ.
Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ έχασε και έμεινε στους 27 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ.
Πολλές φωνές προς τον επόπτη και χωρίς πολλά πολλά γράφω πως άδικα φωνάζουν οι της Μακρυκάπας. Καθαρότατο το γκολ και ο βοηθός κ. Αργύρης πήρε την σωστή απόφαση.
Κάποιοι θα πούνε πως δεν ήμουν στο γήπεδο και....
δεν μπορώ να έχω άποψη.
Το έχουμε ξαναγράψει. Τα δικά μας μάτια είναι παντού. Υπάρχουν φίλοι οι οποίοι ξέρουν κι εμείς σεβόμαστε την άποψή τους. 
Θα γράψω πως στη φάση αυτή ο αγαπητός κύριος Κασομούλης δεν προστάτεψε όσο θα έπρεπε τον βοηθό του. Έπρεπε να εφαρμόσει τον κανονισμό και τότε η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ θα είχε μεγαλύτερο πρόβλημα. 
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, έχω γράψει τα καλύτερα για τον κύριο Κασομούλη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα γράψουμε την άποψή μας. Ο βοηθός του δέχθηκε "επίθεση" και σ΄ αυτές τις περιπτώσεις ο διαιτητής εφαρμόζει τον κανονισμό.
Επειδή παρακολουθώ τα όσα γράφουν στο fb, θα γράψω πως οι της Μακρυκάπας έχουν άδικο για κάποιες φάσεις.
Όσο για τις καθυστερήσεις και τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ, αυτό δεν αφορά τους διαιτητές. Είναι γνωστό πως ο κ. Κιαπέκος θέλει να κερδίζει και χρησιμοποιεί και αυτή την τακτική. Ποια ομάδα όμως δεν το κάνει αυτό;
Λοιπόν την κάθε ήττα ας μην την φορτώνουμε στους διαιτητές.