Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Χαρές και πανηγύρια στο στρατόπεδο του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ. Την ήττα από την ΣΠΑΡΤΗ την αφήσαμε στην άκρη και το βάρος έπεσε στο ότι γέμισε κόσμο το νυχτερινό κέντρο όπου ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ είχε το χορό του αμέσως μετά την ήττα. Μιλάμε για τη ΣΠΑΡΤΗ, η  οποία την εποχή του Τόλια έφαγε 4 γκολ στο στάδιο της Χαλκίδας και λίγες μέρες πριν έχασε από ΛΕΒΑΝΤΕ και ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο!!!
Ας το ξεπεράσουμε αυτό αφού λίγοι μπορούν να το γράφουν και να το λένε. Άφωνος....
έμεινε, λένε, ο Πρόεδρος κ. Στούπας από τον κόσμο που είδε στο νυχτερινό κέντρο!!! Κύριοι, μη βάζετε άλλη ζάχαρη στην καραμέλα. Η ζάχαρη γενικώς δεν κάνει καλό.
Ο κ. Στούπας ξέρει ποιοι ήταν στο κάθε τραπέζι κι αν αυτοί ήταν φίλαθλοι του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ή όχι. Οι περισσότεροι, από όσους ήταν εκεί, δεν θα πάνε στο στάδιο την Κυριακή για να δούνε τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ. Κάπου θα πήγαιναν αυτό το Σάββατο λόγω Αποκριάς και πήγαν στον χορό της ομάδας αφού τους κάλεσε ο κ. Στούπας. Ο διευθυντής όργωσε τα Μεσσάπια και πολλοί ανταποκρίθηκαν.
Δεν θα γράψουμε λεπτομέρειες γιατί θα ενοχληθούν πολλοί. Ο κ. Στούπας ξέρει τι θέλει και τι πρέπει να γίνει για να πάει ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ψηλά. Αυτό που θέλει, δεν είναι αυτό που κάποιοι παρουσιάζουν.