Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού

Αρέσει, δεν αρέσει, εμείς γράφουμε την άποψή μας δημόσια και δεν κρυβόμαστε πίσω από κανέναν. Κρινόμαστε καθημερινά αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσουμε στο σημείο να γράφουμε αυτά που θέλει κάποιος άλλος. Δεν θα γράφουμε ούτε αυτά που θέλει ο κ. Κοτσίφης, ούτε αυτά που ήθελε ο κ. Κικίδης όταν ήταν Πρόεδρος, ούτε αυτά που ήθελε ο κ. Παπαθανασίου όταν επίσης ήταν Πρόεδρος, ούτε οποιοσδήποτε άλλος.
Κύριοι, ο ΛΗΛΑΣ...
τους δοκίμασε όλους. Φτάνει πια. Δεν περισσεύει κανείς. Όσοι αγαπούν τον ΛΗΛΑ και δεν γουστάρουν κάποιον ή κάποιους, ας καθίσουν στην άκρη κι ας τους αφήσουν να διοικήσουν την ομάδα. Αν κάποιοι θέλουν να τη διοικήσουν, αυτοί θα πρέπει να πάνε στη Γενική Συνέλευση να ζητήσουν παραιτήσεις, να καταθέσουν εγγράφως την πρότασή τους και να δεσμευτούν για το αύριο του ΛΗΛΑ.
Επειδή πολλοί βάζουν μπροστά το όνομα του κ. Παπαθανασίου, θα πρέπει να το πούνε καθαρά και όχι στο ψιθυριστό. Εμείς δεν πιστεύουμε σε αυτά που μαθαίνουμε.
Ο ΛΗΛΑΣ δεν έχει περιθώρια για να συνεχίσει αυτό το φύγε εσύ, έλα εσύ. Κάποιοι δεν έχουν θέση στο Δ.Σ. αν είναι αληθινά και αποδειχτούν κάποια πράγματα. Μόνοι τους θα πρέπει να απομακρυνθούν χωρίς πολλά λόγια. Να δώσουν τις παραιτήσεις τους πριν από τη Γενική Συνέλευση.