Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.. οι λόγοι

Γιατί δεν θα πάμε στην συνέντευξη τύπου του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στις 17 Μαϊου;
-Ένας λόγος είναι το ότι την επόμενη μέρα στις 18 Μαϊου η πρωταθλήτρια Εύβοιας ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ δίνει αγώνα με αντίπαλο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΑΜΙΑΣ και τίποτα άλλο δεν πρέπει να τραβήξει την προσοχή των ΜΜΕ. Δεν πιστεύουμε πως ο κ. Στούπας ο οποίος είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, θα θελήσει να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, σε βάρος της πρωταθλήτριας Εύβοιας. Αν το κάνει, εμείς απλά θα αισθανθούμε άσχημα.
- Υπάρχει κι άλλος λόγος. Εμείς δεν πήγαμε και στις συνεντεύξεις τύπου της διοίκησης Κοτσάτου. Δεν συμφωνούσαμε και είχαμε γίνει το κόκκινο πανί. Αυτό το ξέρουν και οι....
πέτρες. Γιατί λοιπόν να πάμε τώρα απέναντι σ΄ αυτούς που "άδειασαν"  την ομάδα και την έστειλαν στην αγκαλιά του Κοτσάτου και στην συνέχεια έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να την διαλύσουν;
- Τρίτος λόγος. Στις συνεντεύξεις τύπου, είναι από την μία πλευρά οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και από την άλλη 2 - 3 από την διοίκηση της ομάδας και όχι 50 άνθρωποι οι οποίοι θα έχουν και λόγο. Είναι άλλο το να έχεις να πεις κάτι και να έχεις διάθεση να απαντήσεις σε ερωτήματα και άλλο να θέλεις να κάνεις θόρυβο.
- Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι, αλλά θα τους αναφέρουμε όταν θ΄ ανακοινωθεί επίσημα ο χρόνος και ο τόπος της συνέντευξης τύπου.