Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Αγώνας δρόμου για να μπορέσει η ομάδα να εμφανισθεί ισχυρή στο επόμενο πρωτάθλημα και χωρίς οικονομικά προβλήματα.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό και για να τα καταφέρει θα πρέπει να διαθέσει χρήματα και να μην ψάχνει την τελευταία αγωνιστική.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να στηριχθεί στα δικά του πόδια και όχι να δεθεί στο άρμα του οποιουδήποτε μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου ο οποίος θέλει δορυφόρους για να κάνει τα παιχνίδια του.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν πρέπει να συνδέσει το όνομά του με....
τις εκλογές στην ΕΠΟ και σε καμία περίπτωση με κομματικές επιλογές. 
Οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει σύντομα να προκαλέσουν Γενική Συνέλευση και να παρουσιάσουν το σχέδιό τους για την επόμενη μέρα.
Τα μηνύματα που έχουμε λένε πως το οικονομικό είναι το πρόβλημα και πως δυστυχώς τα μέλη της διοίκησης είναι πολλά, αλλά το ταμείο είναι μείον.
Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Στούπας ξέρει καλά πως χωρίς καλό ταμείο η ομάδα δεν μπορεί να έχει στόχο τον πρωταθλητισμό. Όσοι λοιπόν είναι δίπλα του πρέπει να ξέρουν πως θα βάλουν το χέρι στην τσέπη τους. Αν δεν μπορούν να το κάνουν και απλά κάνουν ότι κάνουν για τα μάτια του κόσμου, ας φροντίσουν να πάρουν ένα διαρκείας για να παρακολουθούν τον αγώνα ως φίλαθλοι και όχι δωρεάν ως διοικούντες.
Ας μη γελιόμαστε. Άποψή μας είναι πως ο κ. Στούπας θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και σε καμία περίπτωση δεν θα συνεχίσει "ως ερασιτέχνης".
Τα μηνύματα που φτάνουν σ΄ εμάς λένε πολλά και διάφορα, αλλά δεν θέλουμε να τρομάξουμε κανέναν. 
Μια ερώτηση θα κάνουμε μόνο. Τι θα πούνε οι "ΧΑΛΚΙΔΑΡΕΣ" αν στην Γενική Συνέλευση εμφανισθεί κάποιος και ρίξει στο τραπέζι 100.000 - 200.000 ευρώ και ζητήσει την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Ας σταματήσουμε εδώ.
Τα χρόνια μας πολλά, στον πρόεδρο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τον κ. Γιώργο Στούπα, αφού σήμερα έχει την ονομαστική του γιορτή. Να είναι πάντα καλά.