Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Ξέρατε ή δεν ξέρατε κ. Θαλάσση;
Το Δ.Σ. της ΑΕΚ Χαλκίδας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Αυλωνίτη στη θέση του προπονητή.
Ο Αντώνης Αυλωνίτης -αν και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις-, υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν, έχει καθίσει στον πάγκο της Χαλκίδας, της Κύμης και της Αρτάκης (εντός Εύβοιας), ενώ… εκτός Εύβοιας έχει εργαστεί σε Παναργειακό, Βύζα Μεγάρων, Κόρινθο, Αχαρναϊκό, Μανδραϊκό, Αστέρα Μαγούλας, Θήβα, Ολυμπιακό Λιοσίων, Μαρτίνο και Βέλος.
Επίσης να σημειωθεί ότι την τριετία 1999-2002 διετέλεσε ομοσπονδιακός τεχνικός ....

στα εθνικά κλιμάκια Νέων και Ελπίδων, ενώ έχει καθίσει και στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών δύο φορές, ως πρώτος προπονητής.

Άμεσος συνεργάτης του Αντώνη Αυλωνίτη θα είναι ο γυμναστής Παναγιώτης Ελευθερίου. Ο κ . Ελευθερίου, αφού έκανε την πρακτική του εξάσκηση στην ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη (την περίοδο 2008-09), εν συνεχεία δούλεψε στις Ακαδημίες του ΑΟΝΑ, στις Ακαδημίες του ΑΟ Χαλκίς, στον Αχαρναϊκό, στον Αστέρα Δροσιάς, στον Μανδραϊκό, στον Απόλλων Ερέτριας, στον Μιαούλη Φύλλων, στον Ερμήλιο, στον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά και στις Κ20 και Κ17 της ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Επίσης, με απόφαση του Δ.Σ. εντός του προσεχούς διαστήματος θα αρχίσει η ανάπτυξη τμημάτων υποδομής/Ακαδημίες. Γι’ αυτόν τον λόγο ήρθαμε σε συμφωνία (να αναλάβει το εν λόγω κομμάτι) με τον καθηγητή φυσικής αγωγής Καραναστάση Γιώργο (κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ Α’).
Ο Γιώργος Καραναστάσης έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στην Ένωση Διρφύων, στα Λουκίσια, στον ΑΟ Χαλκίς, στην Αυλίδα, στον Ελλήσποντο, στην Ακαδημία του Πλαταμώνα (Πιερία) και στην Ακαδημία του ΠΑΟ Κανήθου.

Το Δ.Σ. της ΑΕΚ Χαλκίδας