Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Λάθος του κ. Μπασούκου

Συγνώμη, αλλά είναι συκοφαντικό να χαρακτηρίζεις τον άλλον ΑΧΑΡΙΣΤΟ, ΨΕΥΤΗ και τέτοια σχετικά.
Έλλειψη έχει αυτός ο οποίος ξεχνά τι έλεγε χθες και λέει σήμερα άλλα.
Τα καλύτερα έλεγε για την διοίκηση της ΔΡΟΣΙΑΣ ο προπονητής κ. Γιάννης Μπασούκος πριν λίγο καιρό και τα χειρότερα λέει τώρα.
Τι άλλαξε μέσα σε 15 μέρες;
Απλά. τότε ο κ. Μπασούκος έλεγε τα καλύτερα μήπως και τον κρατήσουν στην ΔΡΟΣΙΑ ως προπονητή. Τώρα που δεν τον κράτησαν, τους τα ...
χώνει!!!
Έχουμε πλάκα τελικά.
Τον ενημέρωσαν λέει τηλεφωνικά πως δεν θα συνεχισθεί η συνεργασία και αυτό τον ενόχλησε.
Συγνώμη αλλά τι έπρεπε να κάνουν οι άνθρωποι;
Όσο για το ποιος έσωσε την ομάδα, ας μην το συζητήσουμε.
Ας μη μιλήσουμε τώρα για το αν ξέρουν από μπάλα κι αν είναι ψεύτες κλπ, ο κ. Λάμπρου, ο κ. Παναγιωτάκος, Σουλιωτάκης και τα μέλη της διοίκησης της ΔΡΟΣΙΑΣ.
Και κάτι τελευταίο.
Κύριε Μπασούκο, δεν σώσατε εσείς την ομάδα της ΔΡΟΣΙΑΣ.
Το διπλό στην ΛΑΜΨΑΚΟ, το ότι η ομάδα κέρδισε με ανατροπή την ΚΑΣΤΕΛΛΑ μέσα στην ΔΡΟΣΙΑ (ΤΟ 0 - 2 ΈΓΙΝΕ 4 - 2) και έτυχε στον τελευταίο αγώνα αντίπαλος να είναι οι ΖΑΡΑΚΕΣ κράτησαν την ομάδα στην κατηγορία.
Κύριε Μπασούκο, κάποια στιγμή θα πρέπει να μας πείτε, αν είχατε ευθύνες για το ότι ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ δεν βρέθηκε στα μπαράζ ανόδου για την Α΄ κατηγορία κι αν είχατε ευθύνες για το ότι η ΑΕΚ Χαλκίδας χρειάσθηκε να πάει σε επαναληπτικό για να περάσει το εμπόδιο του ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΥΜΝΟΥ κι αν θα είχαν αποφύγει τα εγκεφαλικά οι άνθρωποι της ΑΕΚ στον αγώνα ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ στο γήπεδο της Ερέτριας, αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα σε κείνο το σουτ από το κέντρο του γηπέδου.
Κύριε Μπασούκο, σας παρακαλώ να ακούσετε τι λέγατε πριν 15 μέρες και τι είπατε χθες.
Αν βγάλετε άκρη ειδοποιήστε με.