Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Κάποιοι άνθρωποι με τον χαρακτήρα τους δημιουργούν αντιπάλους, δημιουργούν εχθρούς και στο τέλος φτάνουν στο σημείο να κάνουν κακό στην ομάδα που αναλαμβάνουν να διοικήσουν.
Μπορεί να είχαν στόχο να προσφέρουν, αλλά διάλεξαν λάθος τρόπο.
Κάποιοι δεν θα μπορούσαν να πετύχουν κάτι καλό, αφού ο χαρακτήρας τους, ήθελε να φαίνονται καλυτερότεροι και εντιμότεροι από τους προηγούμενους και στην περίπτωση του ΛΗΛΑ, αυτό φαινόταν κάθε μέρα και περισσότερο, από την πρώτη μέρα που ανέλαβαν τον ΛΗΛΑ.
Εμείς γράφαμε και λέγαμε από την αρχή πως η προσπάθεια ....
που έκαναν ώστε να δείχνουν καθημερινά την ανωτερότητά τους θα τους οδηγούσε σε υπερβολές και θα έφερνε σε δύσκολη θέση την ομάδα του Βασιλικού.
Αυτό συνέβη και μάλιστα πολύ νωρίς, αφού τα παρατράγουδα άρχισαν πριν τα Χριστούγεννα και δεν ήταν λίγες οι φορές πουείχαν φτάσει κάποιοι και στις παραιτήσεις.
Ευτυχώς που δεν φτάσαμε στα χειρότερα.
Ο αγώνας με την ΑΙΔΗΨΟ στο ΒΑΣΙΛΙΚΌ ήταν αυτός που σταμάτησε την κατρακύλα και βοήθησε ώστε η ομάδα να μην πάει στην ζώνη του υποβιβασμού.
Αυτά δεν πρέπει να τα ξεχνάει κανείς.
Στη Γενική Συνέλευση ακούσθηκαν πολλά, αλλά ελάχιστα από αυτά που θα έπρεπε.
Ίσως θα έπρεπε να γίνει με κλειστές τις πόρτες και τότε θ΄ ακούγαμε πολλά από αυτά που έχουν συμβεί από την αρχή μέχρι και τώρα.
Ίσως θα πρέπει να σταματήσουμε εδώ, αλλά επαναλαμβάνω πως αυτό δεν είναι του χαρακτήρα μας.
Οι παραιτήσεις όλων, ήταν το καλύτερο που έγινε στην ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και τώρα θα δούμε ποιοί πραγματικά έχουν αφήσει στην άκρη τις ευθύνες των άλλων και θ΄ αναλάβουν τις δικές τους.
Ο ΛΗΛΑΣ είναι σε διαδικασία εκλογών και αυτό που πρέπει να γίνει σήμερα είναι κάποιος ν΄ αναλάβει την ευθύνει να καταρτίσει ψηφοδέλτιο και να είναι αυτό που θα οδηγήσει τον ΛΗΛΑ στα επόμενα  2 χρόνια.
Αν αυτό δεν συμβεί και υπάρξει αδιαφορία ή δημιουργηθούν 2 διαφορετικά στρατόπεδα - ψηφοδέλτια, τότε και στην Γενική Συνέλευση θ΄ ακουσθούν πολλά κι εμείς θα γράψουμε περισσότερα.
Κάποιος όμως πρέπει να βγει μπροστά και ν΄ αναλάβει ευθύνες.
Για την κίνηση που έκανε ο Γιάννης Ροκκάκης θα γράψουμε σε λίγο, για να μην κουράσουμε τους αναγνώστες μας.