Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Καλημέρα σας Χαλκιδάρες.
Για μια ακόμη φορά παρασυρθήκατε από τα παπαγαλάκια, που χρόνια σας χαϊδεύουν τ΄ αυτιά για να περνούν αυτοί καλά και οι άλλοι καλύτερα.
Εσείς συνεχίστε να ζείτε στην κοσμάρα σας και να πιστεύετε πως κάθε φορά θα έρχεται κάποιος ο οποίος ως θαυματοποιός θα πάρει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από το χέρι και θα τον οδηγήσει γιατί όχι στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.
Πάμε λοιπόν να δούμε τι συμβαίνει με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Υπήρχε μια διοίκηση στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με πρόεδρο τον κ. Κοτσάτο.
Την άποψή μας για τον κύριο Κοτσάτο την είχαμε γράψει, πολύ ....
πριν η τότε διοίκηση του κ. Καρυστινού, του παραδώσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έμεινε μόνος του, αφού εκτός από τον κ. Τόλια ο οποίος έκανε τραγικά λάθη, αλλά έτρεχε για να σώσει ότι μπορούσε να σωθεί, ΟΛΟΙ οι άλλοι, παράγοντες, επιχειρηματίες, φίλαθλοι, ακόμη και ποδοσφαιριστές στάθηκαν απέναντι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, για να αναγκάσουν τον κ. Τόλια να παραιτηθεί και να έρθει μια ισχυρή διοίκηση. Κάποια στιγμή αυτό έγινε.
Ο κακός Τόλιας, ο μπατίρης Τόλιας, ο άσχετος Τόλιας και βάλτε ότι άλλο θέλετε δίπλα στο Τόλιας, έφυγε και ήρθαν οι ισχυροί, οι γνώστες οι οικονομικά δυνατοί και αυτοί που έχοντας στο πλευρό τους και τους καλούς, μεγάλους και έγκριτους δημοσιογράφους, θα μπορούσαν να κάνουν και την υπέρβαση και να διεκδικήσουν και την άνοδο.
Είχαν μάλιστα δίπλα τους έναν παράγοντα ο οποίος μπορούσε να πάρει την ομάδα από το χέρι και να την οδηγήσει ψηλά. Είχαν τον κ. Γιώργο Στούπα ο οποίος και γνώσεις έχει και εμπειρία και τρόπους.
Τι κατάφεραν; Τίποτα απολύτως. Γιατί;
Γιατί απλά ο κόσμος κουράστηκε. Δεν αντέχει τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο.
Θέλει ένα νέο όραμα, ένα νέο σχέδιο, ένα άλλο πλάνο για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
...σε λίγο η συνέχεια