Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΕΠΣΕ και ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ

Συγνώμη, αλλά τέτοια απαξίωση προς την ΕΠΣΕ, από τους διοικούντες την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ, δεν πρέπει να έχει ξανασυμβεί.
Δεν καταδέχθηκαν να πάνε στην πειθαρχική της ΕΠΣΕ ενώ είχαν κληθεί εγγράφως και τους είχαν καλέσει να προσκομίσουν όλα τα βιβλία του σωματείου τα ποινικά μητρώα των μελών του ΔΣ και φυσικά να καταθέσουν τα όσα ξέρουν για τα όσα έχουν γίνει γνωστά στο Πανελλήνιο όχι από κάποιους τυχαίους, αλλά από τους ίδιους.
Στην ΕΠΣΕ έφτασε ένα χαρτί το οποίο δεν έχει κάποιο όνομα και ....
την ιδιότητά του και το οποίο φυσικά δεν εξηγεί τίποτα απολύτως.
Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες η διοίκηση της ΕΠΣΕ θεωρεί προσβλητική την στάση των μελών του ΔΣ των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και ξεκινά την διαδικασία που τις δίνει ο νόμος.
Οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες για τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ, αφού το θέμα θα πάρει μεγάλες διαστάσεις και θα χρειασθεί να το ερευνήσουν τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ.
Στο μεταξύ έχουν ήδη παραιτηθεί τα 2 από τα 5 μέλη του ΔΣ των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και τα 2 αναπληρωματικά.
Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι η ευκολία με την οποία κάποιοι ξεπερνούν τα όσα ακούσθηκαν για σκάνδαλα ερωτικά και οικονομικά.
Κάθε λογικός άνθρωπος θα περίμενε να είχαμε τις παραιτήσεις όλων των μελών του ΔΣ και το σωματείο να μπορούσε να συνεχίσει την πορεία του χωρίς σκιές.