Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΛΗΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, πραγματοποιεί Εορταστική Συναυλία για την Λήξη των μαθημάτων του φετινού έτους 2015-2016.
Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί, συν Θεώ, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητος Ευβοίας (Χαϊνά 93 – Χαλκίδα).
Στη Συναυλία, o Χορός Ψαλτών της Σχολής «Τα πρώτα μου μελωδήματα», υπό την διεύθυνση του κ. Στυλιανού Μπενή, θα αποδώσει Ύμνους από την Βυζαντινή Μουσική μας Παράδοση, ενώ ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Σχολής δρ. Γρηγόριος Αναστασίου - Επιστημονικός Συνεργάτης του Ιδρύματος Βυζαντινής .....
Μουσικολογίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, θα μιλήσει με θέμα: «Τότε οι τρεις ως εξ ενός στόματος ύμνουν... (Δαν. 3,27) - Η συγκρότηση ενός Χορού Ψαλτών».
Κατά την διάρκεια της Συναυλίας θα απονεμηθούν τα Πτυχία και τα Διπλώματα, στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες, οι οποίοι περάτωσαν επιτυχώς τις σπουδές τους στη Βυζαντινή Μουσική, κατά το περυσινό έτος 2014-2015.