Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τη συμπαράστασή της στους κατοίκους της περιοχής της Β. Εύβοιας, για τις βαρύτατες συνέπειες της καταστροφικής πυρκαϊάς, η οποία κατέκαψε επί τετραήμερο μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, αφανίζοντας δεκάδες χιλιάδες στρέμματα πυκνού πευκοδάσους.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, την Τετάρτη, 3 Αυγούστου, είχε επιτόπια παρουσία στις πληγείσες περιοχές και ενημερώθηκε άμεσα από τα στελέχη της Περιφέρειας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όλους τους αρμόδιους φορείς, για την ...

τεράστια οικολογική και οικονομική καταστροφή.
Εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στους εθελοντές που αγωνίσθηκαν για τον περιορισμό και την κατάσβεση της φωτιάς, σε τόσο αντίξοες συνθήκες.
Επισήμανε το χρέος  της πολιτείας, να συμπαρασταθεί και συνδράμει τους πληγέντες από την καταστροφή, πρωτίστως τους παραγωγούς ρητίνης και την τουριστική οικονομία της περιοχής, και να εκτελέσει άμεσα τ' απαραίτητα έργα υποδομής, για την  αποκατάσταση του φυσικού και οικονομικού περιβάλλοντος, διαβεβαιώνοντας οτι ο ίδιος αλλά και το στελεχιακό δυναμικό της ΝΔ, σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο, θα παρακολουθήσουν την ανταπόκριση ή μη και θα συμβάλλουν, με κάθε δύναμη, στην επούλωση της βαθειάς πληγής.

Πέτρος Δ. Ποδάρας
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας