Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Ο κ. Γιάννης Ελευθεριάδης

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ προφανώς αισθάνθηκε την ανάγκη εδώ και κάποιο διάστημα να περάσει στις ύβρεις και τις συκοφαντίες. Δεν του λέμε να μην συνεχίσει αφού διασκεδάζει με αυτόν τον τρόπο αρκετούς και φυσικά κάνει κάποιους φίλους του επιχειρηματίες να φουσκώνουν από υπερηφάνεια, αφού στηρίζουν έναν άνθρωπο ο οποίος ρίχνει λάσπη.
Αγαπητέ κύριε Ελευθεριάδη,...
συνεχίζουμε να σας σεβόμαστε και να σας ευχόμαστε να πάτε τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ εκεί που θα πηγαίνατε την μεγάλη σας αγάπη την ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Θα σας θυμίσουμε απλά πως δεν είχατε φτάσει στη χυδαιότητα ούτε καν τότε που κάποιοι έψαχναν τρόπους να κλείσουν τις επιχειρήσεις σας!!!
-Ξέρετε πολύ καλά πως εμείς δεν θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο για κανέναν,
-Ξέρετε επίσης καλά ποιοι σας ενημέρωσαν για να μην σας γίνει η ζημιά.
-Ξέρετε επίσης πολύ καλά πως όλα αυτά τα παπαγαλάκια, που σήμερα είναι δίπλα σας, ήταν με άλλες ''παρέες'' πριν λίγο καιρό. Θα σας θυμίσουμε μια ανακοίνωση της διοίκησης Κοτσάτου που μιλούσε για φουστίτσες και μια ανακοίνωση της διοίκησης Στούπα που κάτι ανάλογο έλεγε.
Αγαπητέ κύριε Ελευθεριάδη, ευχόμαστε για σας και τις ομάδες σας τα καλύτερα και να είστε γερός, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να ρίχνετε λάσπη εναντίον μας. Να είστε σίγουρος πάντως πως οι δρόμοι μας δεν θα συναντηθούν ποτέ, οπότε κοιμηθείτε ήσυχα.