Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού

Συγνώμη αλλά θα το γράψω. Όλοι μπορεί να αγαπούν τον ΛΗΛΑ αλλά δεν μάτωσαν ΟΛΟΙ οικονομικά για τον ΛΗΛΑ. Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνουμε κι έναν διαχωρισμό. Να ξεχωρίσουμε αυτούς που ''πληρώνουν'' για τον ΛΗΛΑ και αυτούς που απλά θέλουν να διοικούν τον ΛΗΛΑ.
Κύριοι, από αυτούς που απλά θέλουν να διοικούν, έχει πολλούς...
ο ΛΗΛΑΣ, ενώ από αυτούς που πληρώνουν έχει ελάχιστους και κάποιους τους απομάκρυναν. Δύο από αυτούς που θα βοηθούσαν οικονομικά, μπορώ να τους αναφέρω. Ένας είναι ο κ. Παπαθανασίου, ο οποίος μπορεί να μην είναι στην διοίκηση αλλά βοηθάει. Ο άλλος είναι ο κ. Αγραφιώτης ο οποίος όμως όχι μόνο στη διοίκηση του ΛΗΛΑ δεν είναι αλλά η συμπεριφορά κάποιων τον απομάκρυνε γενικώς.
Υπάρχουν κι άλλοι που θα μπορούσαν να πληρώσουν για τον ΛΗΛΑ, αλλά κι αυτοί έχουν απομακρυνθεί από την ομάδα, ο καθένας για τον δικό του λόγο.
Το επαναλαμβάνω. Ο ΛΗΛΑΣ θα τους χρειαστεί όλους και μόνο όταν θα τους έχει, θα μπορέσει να πάει ψηλά. Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο θα πρέπει κάποιοι να πάψουν ''να αγαπούν'' τον ΛΗΛΑ τόσο πολύ και να τον αφήσουν ήσυχο.