Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Δεν πάνε καλά τα πράγματα, αφού ποδοσφαιριστής ο οποίος στήριξε με νύχια και με δόντια αυτή την διοίκηση και ο οποίος είχε καταφερθεί εναντίον της διοίκησης Κοτσίφη, τώρα λέει σχεδόν πάλι τα ίδια και απειλεί να βγάλει στην σέντρα κάποια πράγματα.
Εμείς δεν θα μπούμε στην διαδικασία να κρίνουμε αν έχει δίκιο ή άδικο, αλλά σίγουρα οι εξελίξεις δεν τιμούν κανέναν.
Χθες κλήθηκε στο συμβούλιο και ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Μακρής και έγινε προσπάθεια να πεισθεί να επιστρέψει στην ομάδα. Ο Μακρής αρνήθηκε και ....
πιθανότατα θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα. Οι λόγοι είναι γνωστοί.
Και κάτι ακόμη. Στον ΛΗΛΑ υπάρχει διοίκηση, αλλά και αρκετοί εξωδιοικητικοί. Επειδή ακούμε διάφορα θα πρέπει να εξηγήσουμε κάτι.
Όταν μιλάμε για εξωδιοικητικούς αναφερόμαστε σε ΟΛΟΥΣ κι ας μην προσπαθεί κανείς να λέει πως αναφερόμαστε στον κ. Παπαθανασίου.
Ο κύριος Παπαθανασίου δεν είναι ούτε διοικητικός, ούτε εξωδιοικητικός. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος στηρίζει τον ΛΗΛΑ χρόνια τώρα. Μπορεί να κάνει λάθη και να στηρίζει λάθος καταστάσεις, αλλά δεν διοικεί την ομάδα.
Καμία αναφορά λοιπόν δεν κάνουμε στον κ. Παπαθανασίου, όταν μιλάμε για εξωδιοικητικούς.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δυστυχώς ο ΛΗΛΑΣ θα ξαναζήσει μια νέα κρίση, όπως όλα δείχνουν και καλά θα κάνουν αυτοί που έκαναν λάθη, να προλάβουν να κάνουν διορθωτικές κινήσεις για να μην την πληρώσει η ομάδα.