Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι Αγώνες Αγάπης για το Χαμόγελο του Παιδιού που διοργάνωσε η ομάδα μας και η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς το τριήμερο 26-28/12. 
 Στους Αγώνες Αγάπης για ακόμα μία χρονιά οι αθλητές και αθλήτριες  των ομάδων παρουσίασαν ωραίο θέαμα στους αγώνες με πολλές φάσεις και γκολ, που δεν είχαν καμία σημασία τα αποτελέσματα των αγώνων, αλλά ο σκοπός που ήταν να μαζέψουμε χρήματα για τον κουμπαρά του Χαμόγελου του Παιδιού αλλά και τα προϊόντα που πρόσφεραν    στο καλάθι του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι διοικήσεις  των ομάδων και σχολών ποδοσφαίρου μαζί με...
τους αθλητές γονείς και φίλους.    
Για πρώτη φορά οι Αγώνες είχαν και ένα διαφορετικό χρώμα με την παρουσία των γυναικείων ομάδων Απολλωνίδες Ερέτριας, ΓΣ Μαρκόπουλου Ωρωπού, Ατρόμητος Μεσαπείων και Σχολής Ολυμπιακού.     
Η ομάδα μας ευχαριστεί τις ομάδες και Σχολές ποδοσφαίρου αθλητές και γονείς ( ΠΑΟ Κανήθου, Αθλ. Ακαδ. Ερέτριας, ΑΟΦ Λήλας Βασιλικού, Σχολή ΟΣΦΠ Αιδηψός, Ατρόμητος Μεσαπείων ,ΑΣ Μεσάπειος, ΑΟ Όλυμπος Γυμνού, ΦΣ Ταμυναικός Αλιβερίου, Σχολή Μπόκαρη, Ερμής Λιοσίων/ΑΕΚ, Απολλωνίδες Ερέτριας, ΓΣ Μαρκόπουλου Ωρωπού), για την συμμετοχή και την επιτυχία των Αγώνων Αγάπης για το Χαμόγελο του Παιδιού, όπως και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Ευβοίας  και την νοσηλεύτρια κ. Στέλλα Αργυρού που κάθε χρόνο στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.  Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τα σωματεία ΑΣ Ολυμπιάδα Υμηττού και ΑΟ Αυλωναρίου για την δήλωση συμμετοχής, αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες και δεν επέτρεψαν  να είναι παρών στους Αγώνες.  
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όλοι οι αθλητές πήραν δίπλωμα συμμετοχής και ανανέωσαν το ραντεβού  για την επόμενη χρονιά.  
Η διοίκηση της ΑΕΛ και η Διεύθυνση της Σχολής σας εύχονται Καλή Χρονιά με Υγεία, Αισιοδοξία και Πολλά Χαμόγελα!!!   

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα της ΑΕΛ και της Σχολής και από το  site http://www.aelilantiou.gr/default.asp.