Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ
ΧΑΛΚΙΔΑ   ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ 18:30
ΑΘΗΝΑ  ΜΟΝΟΙΑ 18:30
ΘΗΒΑ  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 18:30

Φουντώνει μέρα με τη μέρα το σίριαλ των διαπραγματεύσεων με στόχο, στα νέα μέτρα που επιδιώκουν να περάσουν, να αποσπάσουν την συναίνεσή μας. Εργοδοσία, κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν συμφωνήσει στη νέα επίθεση στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, στις συντάξεις, στη μείωση του αφορολόγητου, σε νέους φόρους.
Από την άλλη για μία ακόμη φορά προνόμια φέρνουν...
για την εργοδοσία.
Ο μόνος τους φόβος είναι η οργανωμένη απάντησή μας.
Είναι πολλά τα παραδείγματα από εργασιακούς χώρους του κλάδου όπου με την πρωτοπόρα δράση των δυνάμεων που συσπειρώνονται στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ μπήκε φρένο στην επίθετικότητα της εργοδοσίας, ανατράπηκαν τα σχέδιά της, κατακτήθηκαν δικαιώματα. Κατά τον ίδιο τρόπο, με τη συσπείρωσή μας στις γραμμές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, του ΠΑΜΕ, έχουμε συμβάλλει στο ότι ενώ αυτά τα μέτρα έχουν σχεδιαστεί πολλά χρόνια πριν, σε άλλες χώρες έχουν ήδη εφαρμοστεί, εδώ δεν έχουν περάσει στο βαθμό που θέλανε.
Χρειάζεται να γίνουν ακόμη μεγαλύτερα βήματα.
Να δυναμώσει και η οργάνωσή μας μέσα στους χώρους δουλειάς και η συμμετοχή μας σε όλες τις δράσεις που αφορούν όλες τις πλευρές της ζωής μας όπως τα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ την Τρίτη 21 Φλεβάρη. Να αλλάξουν οι συσχετισμοί στις συνδικαλιστικές οργανώσεις όπου κυριαρχεί ο κυβερνητικός – εργοδοτικός συνδικαλισμός και οι συνάδελφοι εκεί, στο όνομα του εφικτού, μόνο ναυάγεια έχουν να μετράνε που μάλιστα δεν έχουν τελειωμό.
Αυτός είναι και ο μόνος φόβος που έχουν εργοδοσία – κυβέρνηση.
Αυτός είναι και ο λόγος που ταυτόχρονα ετοιμάζουν νεό συνδικαλιστικό νόμο που θα βάζει επιπλέον εμπόδια στην οργάνωσή μας, με στόχο να ποινικοποιήσουν τη πάλη μας.
Κανένας συμβιβασμός με τη μίζερη ζωή.
Όλοι μαζί, εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι ενάντια στη μοιρολατρία, την ηττοπάθεια και την υποταγή, απέναντι στο κοινό εχθρό, τα μονοπώλια.
Έχουμε τη δύναμη, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, μπορούμε να τους σταματήσουμε!

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ

Η Διοίκηση