Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, η απάντηση

Γιατί λοιπόν κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
"Γιατί ένα μαγαζί γωνία", δεν πουλάει;
Απλά τα πράγματα κύριοι.
Όλοι κάτι θέλουμε να πάρουμε από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Να πάρουμε λίγη δόξα, λίγη αναγνωρισιμότητα, λίγη αναγνωσιμότητα, λίγη ακροαματικότητα, λίγη παραπάνω πελατεία για τα μαγαζιά μας και άλλα τέτοια.
Δεν είναι κακό αυτό, αλλά δεν είναι καλό όταν είναι....
ασυνόδευτο!!!
Δώσε για να πάρεις. Τι δίνει ο καθένας μας;
Ψεύτικες υποσχέσεις, μεγάλα λόγια και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.
Προπονητές, γυμναστές, ποδοσφαιριστές και άλλοι, αν δεν πάρουν χρήματα σου κουνούν μαντήλι και κάποιες φορές απειλούν και με αποχή και με απεργίες και άλλα τέτοια, υποκινούμενοι από κάποιους.
Στο χορό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ η διοίκηση Ελευθεριάδη έδωσε στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές από 10-15 προσκλήσεις περίπου για να τις πουλήσουν και να πάρουν τα χρήματα, αφού τους χρωστούσαν.
Γιατί αυτό να μην συμβαίνει και σε κάθε αγώνα;
Γιατί να μην παίρνει ο καθένας από 10 εισιτήρια και να τα πουλάει;
Αν όλοι. Παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές χρεωνόταν από 10 εισιτήρια, στο γήπεδο θα είχαμε 30 άτομα Χ 10 εισιτήρια =300 άτομα Χ 10 = 3.000 ευρώ!!!
Αν το κάθε ΜΜΕ το οποίο χρησιμοποιεί τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να γεμίζει ώρες ή σελίδες συμμετείχε στην προσπάθεια του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τότε εύκολα θα μπορούσε να είχε η ομάδα άλλα 300 εισιτήρια αφού οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που χρησιμοποιούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι αρκετοί.
Ας υποθέσουμε πως είναι 15.
Τι στο καλό του. Δεν μπορούν να προωθήσουν από 20 εισιτήρια ο καθένας;
Αν δεν μπορούν τότε γιατί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να τους παρέχει δωρεάν το προϊόν του;
Θα θυμώσουν πολλοί, αλλά δεν μ΄ απασχολεί το θέμα.
Δυστυχώς, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφοι κάνουν δημόσιες σχέσεις για τον εαυτό τους και αντί να πάρουν κάποια εισιτήρια, βάζουν δωρεάν κόσμο στο γήπεδο και έτσι έχουμε 300 άτομα στην κερκίδα και 70 εισιτήρια!!!!!

....σε λίγο η επόμενη δόση