Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Καλημέρα κύριε Ελευθεριάδη

Ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπορεί να πικράθηκε από δικά μας σχόλια και την κριτική που ασκήσαμε, αλλά πρέπει να ξέρει πως το αποτέλεσμα μας δικαίωσε και σε κάθε περίπτωση, δεν θα έπρεπε να φτάσει στο να μας συκοφαντήσει, μέσα από το fb.
Αισθάνομαι άσχημα γιατί εδώ και πολύ καιρό δεν έχουμε πει ούτε καλημέρα και γι΄ αυτό το θέμα, έχω την προσωπική μου ευθύνη.
Ζήτησα μια δημόσια συγνώμη για μια ανάρτησή ...
του στο fb και τίποτα άλλο.
Φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν θέλησε να το κάνει και δικαίωμά του.
Από τότε μέχρι σήμερα πέρασε πολύς καιρός και πιστεύω πως ο κ. Ελευθεριάδης, έμαθε από τα παθήματά του.
Διαπίστωσε πως δεν είχα καμία πρόθεση να του δημιουργήσω προβλήματα, αφού είχε προβλήματα και αυτά ήταν γνωστά σε μένα και τώρα σε όλους.
Προβλήματα με όποιον ήταν στο ΔΣ, προβλήματα στο οικονομικό, προβλήματα στις σχέσεις με ανθρώπους που ήταν στην ομάδα της ΑΕΚ Χαλκίδας και πήγαν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και πολλά άλλα.
Ποιος θα πίστευε όλα αυτά; Εμείς τα γράφαμε, αλλά στα γνωστά στέκια όλοι έλεγαν πως γράφουμε μαλακίες και πως θέλαμε το κακό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να εκδικηθούμε τον κ. Ελευθεριάδη.
Τώρα όλοι διαπίστωσαν πως είχαμε δίκιο. 
Μας κατηγόρησαν πως τα γράφαμε γιατί κάποιοι ήταν εναντίον του κ. Στούπα!!!
Εμείς δεν κρύψαμε ποτέ τίποτα.
Ο κ. Στούπας αν ήταν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με τους δικούς του ανθρώπους, με τους οποίους πήγε τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ ψηλά και είχε την συμπαράσταση του Ταρνανά, του Καρυστινού, του Ελευθεριάδη, του Τσαγκάρη, του Κακαβά, αλλά και της Δημοτικής Αρχής, σήμερα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα ήταν σε άλλη θέση και σε άλλο επίπεδο.
Αυτό ακόμη και σήμερα το πιστεύω
Κύριε Ελευθεριάδη, οι φίλοι σας, δεν σας στήριξαν.
Προσωπικά εγώ, πιστεύω πως υπάρχει αύριο για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και σ΄ αυτό το αύριο χωράτε ΟΛΟΙ.
Χωρίς εγωισμούς, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς αφορισμούς όλοι μπορούν να είναι χρήσιμοι.
Κάποιος θα πρέπει να ξεκινήσει την προσπάθεια από την αρχή.
Κάποιος θα πρέπει να προετοιμάσει το έδαφος, ώστε ΟΛΟΙ να βρεθούν στο ίδιο σημείο και να έχουμε μια νέα αρχή, ώστε στο τέλος του πρωταθλήματος, να είναι έτοιμο το σχέδιο της επόμενης μέρας.