Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Η ΕΠΣΕ στέλνει απάντηση ...με υπογραφές

Η ΕΠΣ Εύβοιας ανακοινώνει τα εξής :
1) Ως ∆ιοίκηση όλων των σωµατείων οφείλει να τηρεί τους κανονισµούς που διέπουν το άθληµα του ποδοσφαίρου σεβόµενο όλα τα σωµατεία και σε όλες τις κατηγορίες που αγωνίζονται και είναι φυσικό ότι είναι αρωγός και συµπαρίσταται στα σωµατεία που αγωνίζονται σε ανώτερες κατηγορίες .
 2) Οι ώρες που αγωνίζονται τα σωµατεία µας Σάββατο ή Κυριακή είναι µετά και από έγγραφη απαίτηση τους, να επιλέγουν την ηµέρα που θα αγωνίζονται. Κάθε ενδιαφερόµενος µπορεί να απευθυνθεί στα γραφεία της ένωσης να δει τα πρακτικά της επιτροπής αγώνων πρωταθλήµατος και ....
τα έγγραφα αιτήµατα των σωµατείων µας, για την ηµέρα που προτιµούν να αγωνίζονται. (ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΑΙ ΤΙΣ ∆ΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ AΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ Ι∆ΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ)
 3) Οι προσκλήσεις που µας δίνονται από την ΕΠΟ (Εθνικών κατηγοριών) µοιράζονται σε παράγοντες της κάθε διαγωνιζόµενης οµάδας ανά περιοχή (συγκεκριµένα { ΕΙ∆ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ} οποίος θέλει να µάθει µπορεί να ρωτήσει τον κ. Αναγνωστάκη Θωµά Σύµβουλο της ΕΠΣ Εύβοιας και θα µάθει που δίνονται όσες φυσικά δίνονται από τις 20.!!!)
 4) Πρέπει να γνωρίσουµε στον φίλαθλο κόσµος της Ιστιαίας ότι ο Σύµβουλος της Ένωσης κ. Σταυρόπουλος Παναγιώτης ορίζεται από την ένωση και την ΕΠΟ ως υπεύθυνος οικονοµική Επιστασίας σε όλα τα παιχνίδια της Ιστιαίας και κατά παράβαση του κανονισµού αλλά όµως µε την συγκατάβαση της ένωσης, δεν εισπράττει την νόµιµη αποζηµίωση και την αφήνει στο σωµατείο ως βοήθεια προς αυτό.
 5) Οφείλουµε να πούµε ότι ως Ένωση σεβόµαστε και θα σεβόµαστε όποιον παράγοντα µας σέβεται ως διοίκηση και φυσικά σύµφωνα µε τους κανονισµούς του ποδοσφαίρου. { Κ.Α.Π.}
 6) Η ένωση θεωρεί ότι ανυπόγραφες ανακοινώσεις που κυκλοφορούν δεν αφορούν σωµατεία µας, αλλά τυχάρπαστους ανθρώπους που θέλουν να δηµιουργούν πρόβληµα σε σωµατεία του νόµου µας.
 7) Επίσης οφείλουµε να υπενθυµίσουµε ότι είµαστε ερασιτέχνες παράγοντες και στηρίζουµε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αυτό υπηρετούµε . Οτιδήποτε άλλο που
εµπλέκει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε επικίνδυνα παιχνίδια άλλων συµφερόντων,
µας βρίσκει εντελώς αντίθετους!!!

 Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ                             ΠΙΣΧΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ