Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ χθες η ΔΡΟΣΙΑ είχε την ευκαιρία να μην χάσει και να πάρει έστω τον 1 βαθμό, αλλά όταν δεν μπορείς να πετύχεις ένα γκολ βαθμούς δεν παίρνεις. Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ κέρδισε με 2 - 0 και έβαλε τέλος στην αγωνία. Η ΔΡΟΣΙΑ θα περιμένει, αλλά θα πρέπει όχι μόνο να κάνει 4 νίκες σε 4 αγώνες και να πάρει 12 βαθμούς, αλλά και ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ σε μια ...
τέτοια περίπτωση θα χρειασθεί 3 νίκες σε 4 αγώνες!!!!
Στην ΑΥΛΙΔΑ θα κάνουν Ανάσταση χωρίς άγχος, αφού αυτό το άφησαν για τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ, αφού τον κέρδισαν με 2 - 1. Η ΑΥΛΙΔΑ μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο εδώ και αρκετό διάστημα, ενώ ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ προς το χειρότερο.
Στην Γυμνού ο ΟΛΥΜΠΟΣ πήρε την νίκη από τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ με 2 - 0 και πλέον έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν ανησυχούσε εδώ και καιρό και φυσικά δεν ανησυχεί και τώρα, αλλά ξέρει πως είναι και κυπελλούχος Εύβοιας.
Στον ΒΑΤΩΝΤΑ οι γηπεδούχοι  πήραν τους 3 βαθμούς που χρειαζόταν αφού κέρδισαν με 2 - 0 τον ΛΗΛΑ Βασιλικού. Ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ δεν κινδυνεύει πλέον, αλλά στον ΛΗΛΑ από Κυριακή σε Κυριακή βρίσκουν μπροστά τους κι έναν προβληματισμό.
Στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ είχαμε ισοπαλία και αυτό κράτησε στα ψηλά τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ ο οποίος έφτασε στους 45 βαθμούς, ενώ η ΚΑΣΤΕΛΛΑ στους 36.
Στο Ενωσιακό ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ πέρασε με νίκη επί της ΑΕΚ Χαλκίδας με 2 - 3 και πάει ολοταχώς για την άνοδο στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, ενώ η ΑΕΚ έμεινε στους 35 βαθμούς, αλλά οι ποδοσφαιριστές της κοίταξαν στα μάτια τους πρωταθλητές .
Στη ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν καμιά αντίσταση από την ΑΡΤΑΚΗ η οποία μάλλον έχει μπει στην εντατική. Την κέρδισαν με 3 - 0.