Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - Α.Ε.Λ 2-1
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Με το χειρότερο τρόπο για την ομάδα μας από πλευράς αποτελέσματος ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας. 
Η ομάδα μας για 88΄ ήταν με το ένα πόδι στη Β΄ κατηγορία, αλλά η κακή μας αμυντική λειτουργία σε δυο  φάσεις που δημιούργησε ο Απόλλων στο δεύτερο ημίχρονο στο 67΄και 88΄  έφερε την νίκη με 2-1 για την ομάδα του Απόλλων και την άνοδο στη Β΄ κατηγορία....
( αν και ισόβαθμος με την ομάδα μας, αλλά να υπερτερεί  στα μεταξύ μας παιχνίδια.
Η ομάδα μας από το πρώτο λεπτό και παρόλο που και με το βαθμό της ισοπαλίας βολευόταν, δεν κλείστηκε έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και με καλή κυκλοφορία στο παιχνίδι της δημιούργησε φάσεις για γκολ με Παπαγεωργίου, Κουλοχέρη και Moco, για να έρθει ο Μικράκης στο 38΄και με σουτ πλασέ να κάνει το 1-0 για την ομάδα μας.
Η συνέχεια και μέχρι το 67΄που έγινε το 1-1 με τον Αλεξίου,  η ομάδα μας δεν σταμάτησε ζήτησε  δημιούργησε φάσεις και για δεύτερο γκολ που δεν ερχόταν, σε ευκαιρίες  που δεν χάνονται, αλλά  στην τελική τους  προσπάθεια οι  Μικράκης, Παπαγεωργίου, Κουλοχέρης δεν ήταν εύστοχοι και   με τον νόμο του ποδοσφαίρου να δικαιώνετε (όταν δεν το βάζεις θα το δεχθείς) .
Ο Αλεξίου με τα δύο γκολ στο 67΄και 88΄έδωσε  την νίκη στην ομάδα του και την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία, και όλους εμάς ακόμα και μέχρι αυτή τη στιγμή 28 ώρες μετά το τέλος του αγώνα να μην πιστεύουμε τι έχει γίνει και χάθηκε ένα παιχνίδι που στέρησε την άνοδο στην ομάδα μας.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν την τελευταία αγωνιστική η ομάδα μας ήταν πρώτη στην βαθμολογία με τον δεύτερο Κεραυνό να έχει δύο βαθμούς λιγότερους και τον τρίτο Απόλλων τρείς. 
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Σέγκου (εκτός από την φάση που έπρεπε να δείξει κάρτα σε αθλητή του Απόλλων όταν έπιασε από τον λαιμό τον αθλητή μας Ποδάρα) και Δάλλα, αλλά με λάθη ο κ.Παππάς για την ομάδα μας δύο φορές έκοψε αδικαιολόγητα επιθέσεις , αλλά και στην τελευταία φάση όλοι είδαν το κόρνερ εκτός από τον ίδιο.  
 Α.Ε.Λ. 
Λεοντής,  Κουλοχέρης , Παπαγεωργίου, Τζάνος  (36΄Μικράκης ),  Ποδαράς,  Χατζηαντωνάκης,  Καρλατήρας ,  Σπυράκης ( 59΄Ρόγκας) ,  Ndoi, Moco ,  Ζάνιος (90΄Μάκ Κόλλιας) .
Η ομάδα μας συγχαίρει της ομάδες του ΠΣ Κεραυνού Χαλκίδας και Απόλλων Χαλκίδας για την άνοδό τους στην Β Κατηγορία.
Το Δ.Σ. οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδας μας ευχαριστούν  τους αθλητές όλων των τμημάτων της Σχολής, τους γονείς και φίλους για την παρουσία τους στον συγκεκριμένο αγώνα αλλά και την στήριξή τους όλη την ποδοσφαιρική χρονιά.
ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα της ΑΕΛ και της Σχολής και από το  site http://www.aelilantiou.gr/default.asp