Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Κάνουμε κακό στην ομάδα!!!

Καλέ μας άνθρωπε, αυτοί που γράφουν αλήθειες, δεν κάνουν κακό σε καμία ομάδα.
Εσύ που ξέρεις την αλήθεια και δεν την γράφεις, επιτρέπεις σε άλλους να παίζουν με την τύχη της ομάδας.
Δεν πρέπει να ξεχνάς πως πρέπει να ενημερώσεις τον κόσμο για τα υβριστικά  φέϊγ βολάν και για τα οποία είπες πως έχεις όλα τα στοιχεία, ακόμη και βίντεο στο οποίο φαίνεται καθαρά το αυτοκίνητο, οι πινακίδες και το πρόσωπο. Πέρασε καιρός και ακόμη το περιμένουμε και δεν ξεχνάμε όλοι πως είχες πει και το ονοματάκι.
Καλέ μας άνθρωπε, εμάς μας στόλισες κανονικά και σ΄ ευχαριστούμε. Δεν....
κρατάμε κακία και δεν απαντάμε με χυδαιότητες. Μάθαμε πως έβαζες και στοίχημα και έλεγες πως κάναμε πολλά ταξίδια στην Κύπρο!!!!
Η βλακεία σε κάποιες περιπτώσεις χτυπάει κόκκινο.
Λοιπόν ποιος κάνει κακό στην ομάδα;
Αυτός που γράφει αυτά που λένε αυτοί που τον περιφέρουν ή αυτός που γράφει αυτά που λένε τα στοιχεία;
Διάβασε προσεκτικά αυτά που γράψαμε για τις δήθεν εγγυητικές και θα καταλάβεις ποιοι κάνουν ρεπορτάζ.
Εμείς αγαπητέ κύριε δεν "θάψαμε" ποτέ τον υπεύθυνο τύπου του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Δεν τον κατηγορήσαμε ποτέ, αλλά του είπαμε να προσέχει τους δήθεν φίλους του.
Προφανώς ο κ. Αναστασιάδης, έκανε τις επιλογές του για λόγους που όλοι ξέρουν. Όχι πάντως επειδή έγινε κι αυτός Χαλκιδάρα.
Ακόμη και χθες ενημερώσαμε για λάθος που υπάρχει στην αφίσα, ενώ θα μπορούσαμε να την ανεβάσουμε όπως την έστειλε και να την σχολιάσουμε, για να τον διασκεδάσουμε!!!
Κακό και μάλιστα μεγάλο στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά και προσωπικά στον πρόεδρο κ. Τσαγκάρη, κάνετε εσείς που με αστειάκια προσπαθείτε να δείξετε κάτι που δεν υπάρχει.
Δυστυχώς αποτύχατε, γιατί δεν ξέρετε από προπαγάνδα.
Αγαπητέ κύριε, σύντομα θα διαπιστώσεις πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν κινδυνεύει από την αλήθεια, αλλά από αυτούς που υπηρετούν και καλύπτουν τα ψέματα.