Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Όποιος αμφισβητεί αυτά που γράφουμε, να μας πει τις δικές του απόψεις, αλλά όχι στο ψιθυριστό και στα καφέ. Δημόσια να  τις πει για να κριθεί στην συνέχεια.
Εμείς δεν θα πάρουμε πίσω τίποτα απ΄ όσα γράψαμε, αν δεν μας αποδείξουν κάποιοι πως δεν είναι αλήθεια.
Κύριοι με τον ερχομό Ελευθεριάδη και Λάμπρου στον ΛΗΛΑ, κάτι άλλαξε. Αν καταφέρουν αυτοί οι άνθρωποι να απομονώσουν αυτούς που δεν είναι ΛΗΛΑΣ αλλά κοιτάζουν τον εαυτούλη τους, ο ΛΗΛΑΣ θα φτάσει στο στόχο. 
Δεν είναι εύκολο να συμβεί αυτό, αλλά ο Ελευθεριάδης έχει την ....
εμπειρία και έζησε διάφορες καταστάσεις στα διοικητικά, οπότε έμαθε πολλά.
Η εμπειρία του Λάμπρου αλλά και ο χαρακτήρας του, μας κάνουν να πιστεύουμε πως θ΄ αντέξει και δεν θα κάνει ούτε χάρες, ούτε συμβιβασμούς.
Κλειδί στην υπόθεση ΛΗΛΑΣ είναι ο Γενικός Αρχηγός κ. Γκάβαλης. Μπορεί να έκανε λάθη, μπορεί να πλήγωσε ανθρώπους, αλλά είναι ΛΗΛΑΣ και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Πιστεύουμε πως ο Δημήτρης Γκάβαλης αυτή την φορά, θα βάλει πλάτη ώστε ο ΛΗΛΑΣ να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να πετύχει τους στόχους του. Ο Γκάβαλης γνωρίζει τα πάντα και ξέρει πως πολλά θα εξαρτηθούν από την δική του στάση.
Το Σαββατοκύριακο ίσως δώσει μια εικόνα για το αύριο του ΛΗΛΑ.
Ο κόσμος θα πρέπει να πάει στο γήπεδο και να δώσει έτσι δύναμη στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή, αλλά και στα νέα μέλη της διοίκησης, τα οποία μπορεί να μην είναι από το Βασιλικό, αλλά ήρθαν για να πετύχουν. 
Το Σάββατο στον αγώνα κυπέλλου με τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και την Κυριακή στο φιλικό με τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ, θα πρέπει να υπάρχει στις κερκίδες σημαντικός αριθμός φιλάθλων. 
Η παρουσία του κόσμου θα δώσει χαρά σε όλους, αλλά κι ένα μήνυμα σ΄ αυτούς που θέλουν την ομάδα μαγαζάκι τους.