Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Γιώργος Λάμπρου

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει.
Τα τελευταία 11 χρόνια που ζούμε στο Βασιλικό και παρακολουθούμε τον ΛΗΛΑ,πρώτη φορά δεχόμαστε τόσα μηνύματα και τηλεφωνήματα στήριξης στον προπονητή κύριο Γιώργο Λάμπρου.
Ο κόσμος του Βασιλικού πιστεύει στον κύριο Λάμπρου και είναι έτοιμος να αντιδράσει αν κάποιοι συνεχίσουν τον πόλεμο λάσπης εναντίον του.
Είναι χαρακτηριστικό το μήνυμα 65χρονου ο οποίος ....
λέει μεταξύ άλλων:
" Τα ξέρουμε όλα.  Τα συζητάνε και μέσα στο προποτζιδικο. Δεν τον γουστάρουν γιατί δεν βάζει τα παιδιά τους κι επειδή κάποια άλλα δεν μπορεί να τα δώσει χρόνο και το είπε. Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει αν συνεχίσουν. Τους ξέρουμε από τότε που ήρθαν στο Βασιλικό.  Μας βρήκαν και δεν τους βρήκαμε. Γι΄ αυτή την ομάδα κάποτε κάποιοι νοικιάσανε ελικόπτερο για να πάνε τα δελτία στο γήπεδο σε νησί όπου έπαιζε ο ΛΗΛΑΣ και τα είχε ξεχάσει ο Γενικός Αρχηγός στο Βασιλικό. Τότε πληρώσαμε 500.000 δρχ, γιατί πονάμε τον ΛΗΛΑ. Ο Ελευθεριάδης αν θέλει να τον βοηθήσει το Βασιλικό να στείλει στην εξέδρα όλους αυτούς που δεν θα γίνουν ποτέ ΛΗΛΑΣ. Ας το κάνει και θα κερδίσει τους φιλάθλους. Ας το κάνει και θα τον στηρίξουμε ΟΛΟΙ. Θα βγούμε στους δρόμους και θα πάμε πόρτα πόρτα να ενημερώσουμε τον κόσμο. Το γήπεδο του βασιλικού θα γεμίσει όταν φύγουν αυτοί που πήγαν στην ομάδα για τα λεφτά και δεν το αξίζουν. Ας βρούνε άλλη ομάδα. Εσείς στα ράδια και στο ιντερνετ θα πρέπει να λέτε αλήθειες κι ας μην είσαστε ΛΗΛΑΣ. ΟΛΟΙ ΛΗΛΑΣ δεν είναι δυνατόν να είσθε. Αυτά είναι ψεύτικα μηνύματα. Εμείς θέλουμε αληθινά μηνύματα και τον ΛΗΛΑ ΨΗΛΑ".