Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Σ.Π.Π.Ε. - Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας - ∆ικαιώµατα και υποχρεώσεις µελών, Δικαιολογητικά Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή - Ποδοσφαιρική Περίοδος 2017-2018

∆ικαιώµατα και υποχρεώσεις µελών,
Ποδοσφαιρική Περίοδος  2017-2018

Υποχρεωτική θα είναι η πρόσληψη προπονητή µε δίπλωµα U.E.F.A., για τις οµάδες της Αʼ , Β’ και Γ’ Κατηγορίας Ευβοίας, βάσει της επίσημης ανακοίνωσης της Ε.Π.Σ.Ευβοίας στις 9/8/2017. (http://www.epsevias.gr/viewann.php?id=5270) και βάσει του κανονισµού προπονητών της ΕΠΟ.
 Για να µπορεί ο προπονητής κάθε σωµατείου να ασκεί τα καθήκοντά του, θα πρέπει υποχρεωτικά να επιδεικνύει στο διαιτητή το δελτίο πιστοποίησης προπονητή ή το δελτίο ....
πιστοποίησης υπεύθυνου τεχνικών οδηγιών της ΕΠΣΕ, το οποίο εκδίδεται κάθε χρόνο  στο όνοµα το σωµατείου και στο όνοµα του προπονητή από την Ε.Π.Σ.Ε.

 ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

  Οι προπονητές που θα απασχολούνται σε σωματεία της Α΄ , Β΄ & Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας την ποδ/κή περίοδο 2017-2018, υποχρεούνται μέχρι την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  25.8.2017   να υποβάλλουν στα γραφεία της Ένωσης τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση δελτίου πιστοποίησης προπονητή της τρέχουσας ποδ/κης περιόδου (και για την έκδοση ταυτότητας τριετούς Ε.Π.Ο., όσοι δεν έχουν) .

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

1) Αίτηση του σωματείου 
2) Ταυτότητα προπονητή UEFA ή ΕΠΟ με ημερομηνία λήξης 31/12/2018
3) Δύο έγχρωμες φωτογραφίες
4) Υπεύθυνη δηλωση του Ν. 1599 ότι ο ενδιαφερόμενος δεν εμπίπτει στα κωλύματα τα προβλεπόμενα εκ του καταστατικού της Ε.Π.Ο. &  αποδέχεται ανεπιφύλακτα τις διατάξεις του κανονισμού προπονητών του καταστατικού και των κανονισμών της Ε.Π.Ο.
5) Βεβαίωση μέλους σε σύνδεσμο προπονητών
6) Επίσημο αποδεικτικό υποβολής της πρόσληψης και πρωτότυπο ιδιωτικό συμφωνητικό με Π.Α.Ε.  ή σωματείο το οποίο κατατίθεται στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. (φωτοτυπία δε γίνεται δεκτή).
7) Καταβολή παραβόλου 75,00 €

Σε περίπτωση αλλαγής προπονητή το σωµατείο θα εκδίδει υποχρεωτικά νέο  ∆ελτίο Πιστοποίησης στο όνοµα του σωµατείου και στο όνοµα του νεοπροσληφθέντος προπονητή.

 ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

∆ιπλωµατούχοι προπονητές δεν έχουν το δικαίωµα να κάθονται στον πάγκο των αναπληρωµατικών και την τεχνική περιοχή µε άλλη ιδιότητα, εφόσον δεν έχουν παραιτηθεί και καταθέσει το δίπλωµά τους.

Σε αντίθετη περίπτωση, εφόσον δηλαδή κάθονται στον πάγκο ή τεχνική περιοχή µε άλλη ιδιότητα πλην του προπονητή, είτε αυτεπάγγελτα, είτε µετά από καταγγελία,  υποχρεωτικά ανακαλείται το δίπλωµά τους, σύµφωνα µε το άρθρο 13 παρ. 3 του Κανονισµού Προπονητών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο.

Προϋποθέσεις έκδοσης της Ταυτότητας προπονητή (Αγγλικής και Ελληνικής 3ετούς διάρκειας) για τους κατέχοντες διπλώµατα προπονητών ποδοσφαίρου της ΟΥΕΦΑ ή  εξοµοιωµένων µε αυτά.        

 Αίτηση του ενδιαφεροµένου προς την Ε.Π.Ο.

∆ύο έγχρωµες φωτογραφίες
Το πρωτότυπο δίπλωµα προπονητή ποδοσφαίρου (απλή φωτοτυπία δεν γίνεται δεκτή) ή Πιστοποιητικό Παρακολούθησης της ΣΧOΛΗΣ UEFA.
Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 ότι ο ενδιαφερόµενος όταν κληθεί (εντός της τριετίας) θα παρακολουθήσει το αναθεωρητικό Σεµινάριο όπως αυτό προβλέπεται από τη σύµβαση αµοιβαίας αναγνώρισης προπονητικών προσόντων.
Καταβολή παραβόλου 200 Ευρώ.