Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/9/2017

Το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, εύχεται σε όλες τις ομάδες, στα μέλη του και σε κάθε συμμετέχοντα, υγεία κι εκπλήρωση των στόχων τους.
Επιθυμεί δε να τονίσει και να προτρέψει παράλληλα, να θέσουμε ως προτεραιότητα την ευχαρίστηση της συμμετοχής στο άθλημα και σε δεύτερη μοίρα όλα τα υπόλοιπα. Είμαστε κύρια θιασώτες του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του ρόλου που επιτελεί κι αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνούμε. Πολύ περισσότερο στις ....

ιδιαίτερες στιγμές που ζούμε.
Από την πλευρά μας, όλα μας τα μέλη, για μια ακόμα χρονιά θα καταβάλλουν την μέγιστη δυνατή προσπάθεια για καλύτερες διαιτησίες, με όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, ώστε να διασφαλιστεί η ισονομία και να προφυλαχθεί το θέαμα. Πάντοτε, όμως, με κύριο γνώμονα την εφαρμογή των Κανόνων του Ποδοσφαίρου.
Τέλος, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι ο Σύνδεσμος, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΕ, είναι πάντοτε στην διάθεση των ομάδων για την διενέργεια σεμινάριων κανονισμών, αλλά και γενικότερης ενημέρωσης σε θέματα διαιτησίας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πλειοψηφών Σύμβουλος
Φανός Λευτέρης