Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΟΥΚΟΥΖΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνδυασμού Επιμελητηριακή Μέλισσα
Δήλωση καθόδου στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ευβοίας
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΟΥΚΟΥΖΑ

Για τον επιχειρηματικό κόσμο της Εύβοιας το Επιμελητήριο θα είναι πάντοτε ο θεσμός στον οποίο θα ακουμπήσει τα όνειρά του, τις φιλοδοξίες του, τα σχέδια του, αλλά και το μέρος που θα βρει ένα συμπαραστάτη αν χρειαστεί βοήθεια.
Οι εκλογές του Επιμελητηρίου μας έρχονται σε μια εποχή δύσκολη, με μια παραγωγική τάξη που βάλλεται διαρκώς από κάθε πλευρά και δίχως να διαφαίνεται προοπτική ανάκαμψης.
Το Επιμελητήριο Ευβοίας στην δική μας φιλοσοφία ΜΠΟΡΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ  να....
μετεξελιχθεί σε πολιορκητικό κριό για την ανάκαμψη και την ευημερία μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, έχοντας σαν στόχο να επαναφέρει την πρόοδο στην κοινωνία. Αυτό που οραματιζόμαστε είναι ένα Επιμελητήριο δυναμικό, που θα είναι ουσιαστικός αρωγός των επιχειρήσεων. Ο συνδυασμός μας χαίρει της συνδρομής συνεργατών που έχουν τόσο τις ιδέες, όσο και  την διάθεση και πάνω από όλα κατέχουν την γνώση, ώστε να οδηγήσουν το Επιμελητήριο Ευβοίας σε ένα καλύτερο και πιο δημιουργικό αύριο.
Μακριά από δεσμεύσεις και εξαρτήσεις και χωρίς να μας τραβά κανείς από το μανίκι, θα δώσουμε την δική μας μάχη για να φέρουμε την ΑΛΛΑΓΗ που τόσο επιτακτικά ζητούν και προσμένουν οι έμποροι, οι βιοτέχνες, οι επαγγελματίες και οι επιχειρηματίες της Εύβοιας.
Καταλαβαίνουμε την αγορά, διότι ζούμε την αγορά, τις αγωνίες, τις δυσκολίες και τις προσδοκίες όσων επέλεξαν σε πείσμα των καιρών να ακολουθήσουν την ατραπό του «επιχειρείν» παρ’ όλες τις αντίξοες οικονομικές και όχι μόνο συνθήκες.
Δημιουργούμε έναν συνδυασμό με νέους αλλά και με έμπειρους ανθρώπους, με μοναδικό στόχο να φέρουμε το Επιμελητήριο δίπλα σε όποιον επιχειρεί και συνάμα να στηρίξουμε τους νέους ανθρώπους που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες να δημιουργήσουν δίχως να τους παρέχεται μια ουσιαστική βοήθεια σήμερα.
Αναλαμβάνω την ευθύνη του Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας αντιλαμβανόμενος πλήρως το χρέος μου προς τον επιχειρηματικό κόσμο της Εύβοιας. Σας καλώ όλους, χωρίς αποκλεισμούς, να στηρίξετε αυτή μας την προσπάθεια και μαζί να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τις επιχειρήσεις.
Ευβοιώτες και Ευβοιώτισσες επαγγελματίες, έμποροι και επιχειρηματίες
ΣΑΣ ΚΑΛΩ να αδράξουμε την στιγμή και να χτίσουμε μαζί στο μέλλον που μας αξίζει.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΚΟΥΖΑΣ
Επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιμελητηριακή Μέλισσα», Επιμελητήριο Ευβοίας