Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ (2)

- Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ  έχει 9 βαθμούς, αλλά θα πρέπει να προσέχει γιατί η συνέχεια θα είναι δύσκολη.
- Τα ΚΟΣΚΙΝΑ έχουν κι αυτά 9 βαθμούς και ως νεοφώτιστη  ομάδα καλά τα έχουν πάει. Η συνέχεια δυσκολότατη και για τα ΚΟΣΚΙΝΑ τα οποία πρέπει να αποδείξουν πως μπορούν στα δύσκολα, αλλά και πως ξέρουν από δύσκολες καταστάσεις. Θα δούμε.
- Ο ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ  είναι στους 8 βαθμούς και δεν έχει αλλάξει τον στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Καλή ομάδα η ΑΙΔΗΨΟΣ αλλά μάλλον απρόσεκτη όταν....
είναι μπροστά στο σκορ και γι΄ αυτό δεν μπορεί να το κρατήσει.
-  Ο ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ το πάει στο μία ζέστη μία κρύο και αυτή την φορά κέρδισε την ΑΡΤΑΚΗ η οποία δεν έχει σταυρώσει νίκη. Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ είναι στα χαμηλά και κανείς δεν περίμενε να έχει τόσες δυσκολίες στην αρχή του πρωταθλήματος. Τώρα θα πρέπει να πάει στην ΣΚΕΠΑΣΤΗ και δεν θα έχει εύκολο απόγευμα.
- Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ μαζί με την ΚΑΣΤΕΛΛΑ έχει τις περισσότερες ισοπαλίες (4),  1 ήττα και 1 νίκη. Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ είναι πολύ καλή ομάδα και είχε δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες 6 αγωνιστικές. Πιστεύουμε πως αυτή η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα παραμονής στην κατηγορία.
- Ο ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ είναι μια ομάδα που έχει εδώ και χρόνια καθιερωθεί στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ και αυτή την χρονιά ξεκίνησε χωρίς να έχει στον πάγκο της τον κ. Κιαπέκο με τον οποίο είχε πορευτεί για 8 χρόνια. Πρέπει να προσέξει η ΚΑΣΤΕΛΛΑ αφού με ισοπαλίες δεν θα κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία.