Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ (3)

- Ο ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ έχει κι αυτός 7 βαθμούς, αλλά όχι με ισοπαλίες. προτιμά απ΄ ότι φαίνεται το ή κερδίζω ή χάνω και όχι το όταν δεν μπορώ να κερδίσω, φροντίζω να μην χάσω. Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Τώρα θα πάει στην ΑΙΔΗΨΟ και θα δούμε αν αυτή την φορά θα τα καταφέρει. Να σημειώσουμε πως η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ έχει ένα ελαφρυντικό. Μαζεύτηκε την τελευταία στιγμή με προπονητή τον κ. Κιαπέκο και αν προσέξει δεν θα κινδυνεύσει.
- Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ πιστεύουμε μπορεί να λέει πως την αδικεί η θέση που έχει στο βαθμολογικό πίνακα και θα μπορούσε να έχει 2-3 βαθμούς ακόμη. Είναι πολύ καλή ομάδα και .....
κάποια στιγμή θα πάρει και τις νίκες.
- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ μάλλον θα πρέπει ν΄ αρχίσει τα εντατικά γιατί αν συνεχίσει έτσι, όχι θα χάσει τους στόχους που είχε, αλλά θα χάσει και την γη κάτω από τα πόδια της. Έχουμε την άποψη πως ο Παναγιώτης Τοκπασίδης μπορεί να οδηγήσει τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ στα ψηλά, αρκεί να το πιστέψουν οι ποδοσφαιριστές και να βάλουν πλάτη οι διοικούντες.
- Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χαλκίδας, σίγουρα δεν έκανε καλό ξεκίνημα και θα πρέπει γρήγορα να προχωρήσει σε τόνωση του ηθικού των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν ταλέντο, αλλά μόνο αυτό δεν φτάνει για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.
- Η ΑΕΚ Χαλκίδας είναι με 1 βαθμό στην τελευταία θέση και θα πρέπει ν΄ αρχίσει να βάζει την μπάλα κάτω και όχι οι ποδοσφαιριστές της να νομίζουν πως η μπάλα καίει και να την διώχνουν όπως όπως από τα πόδια τους..