Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Καλημέρα

Καλημέρα σε όλες και όλους και καλή εβδομάδα.
- Θέλω να ξεκινήσω μ΄ ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλες και όλους για τις ευχές και ειλικρινά πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε ανθρώπους τους οποίους έχω κρίνει και έχω σχολιάσει αυστηρά και παρ΄ όλα αυτά, τηλεφώνησαν. Αυτούς τους ευχαριστώ πολύ περισσότερο.
- Πολλά και διάφορα είχαμε το Σαββατοκύριακο και μεταξύ αυτών και δύο διαζύγια ομάδων με προπονητές.
Ο κ. Άγγελος Βογιατζής και ο κ. Γιώργος Δάβρης αποτελούν....
παρελθόν από ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ και ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ αντίστοιχα.
- Κατά τ΄ άλλα μεγάλη η νίκη της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ μέσα στην ΣΚΕΠΑΣΤΗ αφού δεν μας διάβασαν σωστά οι γηπεδούχοι για να προσέξουν, αφού είχαμε γράψει πως ο κ. Κιαπέκος κάτι ετοίμαζε. "Ο ρόμβος ήταν η αιτία"!!!
- Ο ΛΗΛΑΣ κέρδισε την ΑΙΔΗΨΟ, αλλά εμείς θα δώσουμε μια συμβουλή "στην κερκίδα". Δεν βοηθάει κανείς τους ποδοσφαιριστές αν την ώρα του αγώνα προσπαθεί να τους πει πως παίζουν σαν κοιμισμένοι ή πως δεν μπορούν να βρεθούν ή δεν ξέρω τι άλλο. Είναι καλοί ποδοσφαιριστές και θέλουν στήριξη ώστε με ένα καλό αποτέλεσμα εκτός να μπούνε σε άλλη τροχιά. Στήριξη λοιπόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
- Κύριοι όχι βιασύνες και σχόλια για την ομάδα της ΕΡΕΤΡΙΑΣ και τα 'όσα εμείς γράφουμε. Στο τέλος θα δούμε αν εμείς κάνουμε λάθος ή άλλοι προσπαθούν να κρύψουν τα λάθη τους.