Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ΙΟΥΝΙΟΣ 2018

Τι θα έχουμε τον ΙΟΥΝΙΟ του 2018;
- Θα έχουν τελειώσει όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και έχουμε Γενικές Συνελεύσεις όλων των ομάδων εκτός από αυτή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αφού η διοίκηση της ομάδας δηλώνει πως δεν υπάρχει λόγος να πάνε σε Γενική Συνέλευση, αφού κανείς δεν πήγε να ζητήσει να πάρει την ομάδα και οι ίδιοι δηλώνουν πως θα προσπαθήσουν και τρίτη φορά να πετύχουν την άνοδο στην Β΄ Εθνική, λέγοντας πως θα είναι "3η και τυχερή" αυτή η φορά. Δηλώνουν ....
πως θα παραιτηθεί ο κ. Αναγνωστάκης από την θέση του προέδρου και στην θέση του θα περάσει ο κ. Κακαβάς, ο οποίος θα είναι ο τρίτος της παρέας μετά τον κ. Τσαγκάρη και τον κ. Αναγνωστάκη.
- Στον ΛΗΛΑ έχουμε και πάλι εκλογές αφού έχουμε την παραίτηση Ελευθεριάδη ο οποίος δηλώνει πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣΕ, οπότε δεν μπορεί να συνεχίσει ως μέλος της διοίκησης. Το Βασιλικό και πάλι ανάστατο, αφού για μια ακόμη φορά ο ΛΗΛΑΣ αλλάζει διοίκηση.
Νεοφερμένος στον ΛΗΛΑ ρίχνει μια ιδέα η οποία όμως ξεσηκώνει τους πάντες εναντίον του. Είπε πως ο ίδιος έχει κάποιους οι οποίοι θα ήθελαν να αναλάβουν τον ΛΗΛΑ, αλλά οι επιχειρήσεις τους είναι στην ΕΡΕΤΡΙΑ!!!!
Σταματάμε εδώ γιατί η συνέχεια έχει πόνο και κλάμα!!!