Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Καλημέρα κύριε Στούπα

Ο κ. Γιώργος Στούπας είναι ο παράγοντας ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του, οδήγησαν τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ σε μια απίστευτη πορεία και στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Ο κ. Στούπας ως προπονητής ανέβασε την ομάδα στην τότε Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ και την επόμενη χρονιά κατάφερε να την κρατήσει στην κατηγορία αυτή.
Από εκεί και μετά άρχισε μια ωραία περιπέτεια με την οποία η ομάδα βρέθηκε ένα βήμα πριν την Σούπερ Λίγκα. Όλα αυτά τα χρόνια που ζούσε ο ΗΡΑΚΛΗΣ τα....
καλύτερά του, η διοίκηση Στούπα αντιμετώπισε πολλά και μάλιστα βρέθηκε απέναντι σ΄ αυτούς που έκαναν τα πάντα, ώστε να συκοφαντήσουν την διοίκηση και να βάζουν τρικλοποδιές.
Το χθεσινό μήνυμα Στούπα, είναι βέβαιο πως απευθυνόταν στην σημερινή διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και ουσιαστικά είναι συνέχεια της ατάκας του κ. Στούπα που λέει "όταν θέλεις να δώσεις σε κάποιον να καταλάβει την πραγματικότητα, τον βάζεις στην θέση σου"!!!
Ο πρόεδρος σήμερα του ΗΡΑΚΛΗ, κύριος Θεοδοσίου ο οποίος είχε κατηγορήσει την διοίκηση Στούπα, ζει την πραγματικότητα και μπορεί να καταλάβει πως αισθανόταν ο κ. Στούπας, ο οποίος οδήγησε ψηλά τον ΗΡΑΚΛΗ (69)  και δέχθηκε πόλεμο.
Καλή χρονιά σε όλους.