Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ και άγχος

Κάποιοι λένε πράγματα που δεν στέκουν, αλλά υπάρχει και το τραγούδι που λέει "ας τον τρελό στην τρέλα του".
Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ της Ερέτριας για την περίοδο 2017-2018 έχει έναν και μοναδικό στόχο.
Να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ως πρωταθλητής να βρεθεί στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Η ομάδα έκανε 11 νίκες σε 11 αγώνες και έχασε την 12 αγωνιστική.
Ήταν κρίσιμη αυτή η αγωνιστική, αφού αντίπαλος ήταν ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού και μοναδικός αντίπαλος στην κούρσα για το πρωτάθλημα.
Αυτόν τον αγώνα ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ τον έχασε. Αν ....
τον είχε κερδίσει δεν θα έδινε σε κανέναν κύριο Σεφερλή την ευκαιρία να λέει τα όσα λέει, για μια ομάδα στην οποία ήθελε να είναι Γενικός Αρχηγός και για την οποία έλεγε πως καθοδηγεί τον προπονητή, ώστε να μαθαίνει τους αντιπάλους και άλλα κουφά.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ της Ερέτριας είναι καλή ομάδα, αλλά υστερεί σε απλά πράγματα, αφού στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να λειτουργεί παρεϊστικα μια ομάδα.
Για κάποια στιγμή, όταν άρχισα ν΄ ακούω το ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΡΕΤΡΙΑ, αλλά και τα καλύτερα για τον Γκέρσι Τόρα και όχι μόνο, τρόμαξα. Τρόμαξα γιατί προσπαθούσαν όλοι να κρύψουν κάποια πράγματα μικρής σημασίας, αλλά αυτά κάνουν μια ομάδα - ομάδα.
Τα είπα και τα έγραψα και έγινα ο κακός. Δεν κρατώ κακία σε κανέναν, αλλά να ξέρουν ΟΛΟΙ πως επισήμανα τα λάθη και τίποτα παραπάνω.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ λύνει τα προβλήματα ή τα συζητά, σε στενό κύκλο και μ΄ έναν τρόπο που δύσκολα θα τα διορθώσει.
Με την πρώτη ήττα της ομάδας, ήρθε από πολλούς η αμφισβήτηση.
Γιατί; Τι έχει να φοβηθεί αυτή η ομάδα;
Μόνο τον εαυτό της και το ΕΓΩ του κάθε μέλους της ομάδας. Αν αυτά τα κερδίσει, τότε τίποτα δεν μπορεί να κλείσει το δρόμο προς την Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς όλα τα μέλη της οικογένειας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
Κύριοι, πάρτε το αλλιώς. Εμένα ότι κι αν πείτε δεν θα μ΄ ενοχλήσει. Έχω συμπληρώσει πολλά χρόνια εμπειρίας και δεν τρομάζω, ούτε περιμένω ευχαριστώ.
Η ομάδα είναι καλή και έχει δυνατότητες. Είναι φαβορί για το πρωτάθλημα και θα το χάσει μόνο αν συνεχίσουν κάποιοι να βάζουν το ΕΓΩ πάνω από την ομάδα.
Την καλημέρα μου και χρόνια πολλά και να μην ξεχνάτε πως φίλος δεν είναι αυτός που μας λέει καλά λόγια, αλλά αυτός του οποίου τα λόγια μας θυμίζουν πως μπορεί κάποιος να φτάσει στην πηγή και νερό να μην πιει και η ΕΡΕΤΡΙΑ το έχει ζήσει αυτό.