Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα και να περάσετε όλοι μια όμορφη Κυριακή.
- Για να δούμε σήμερα, αν στ΄ αποδυτήρια του γηπέδου του Αλιβερίου θα υπάρχει το ίδιο κλίμα που επικρατούσε σε προηγούμενες αγωνιστικές, για παράδειγμα στον αγώνα με τον ΠΑΝΘΗΡΑΊΚΟ ή θα υπάρξει πίεση!!!! Σήμερα άραγε  όπως πρέπει ή παίζουμε τον αγώνα της χρονιάς; Μάθαμε πως σήμερα θα είναι στο γήπεδο πολλοί πρόεδροι. Θα είναι λένε και ο υπηρεσιακός πρόεδρος της ΕΠΣΕ και θα έχει δίπλα του κάποιους φίλους του οι οποίοι είναι αγαπητοί στα υπόλοιπ μέλη της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ..... Το σύνθημα λένε που θα επικρατεί ....
είναι το "πάμε να τους ρίξουμε"!!!! 
- Έχουμε και Α΄ Κατηγορία σήμερα και κάποιες ομάδες θα δώσουν τα ρέστα τους, αφού βλέπουν τον υποβιβασμό μπροστά στα μάτια τους.  ΚΟΣΚΙΝΑ και ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ είναι σε μεγάλο κίνδυνο, αν χάσουν σήμερα, αλλά έχουν την ατυχία να έχουν αντιπάλους τον ΛΗΛΑ και την ΣΚΕΠΑΣΤΗ αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκες για διαφορετικούς λόγους και όποιο άλλο αποτέλεσμα θα κάνει μπαμ.
- Η ΕΡΕΤΡΙΑ έβαλε 5 γκολ στην ΑΕΚ Χαλκίδας και ετοιμάζει πλέον την ψυχολογία της, αφού έχει ν΄ αντιμετωπίσει τον γείτονα ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ, την επόμενη αγωνιστική. Η ΕΡΕΤΡΙΑ ξέρει τις δυσκολίες αυτού του αγώνα, αλλά ξέρει πως έχει το δικαίωμα κι αυτή να ελπίζει σε κανένα δωράκι από τον ΛΗΛΑ!!!! 
- Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ ήταν μπουρλοτιέρης και κέρδισε τους ΖΑΡΑΚΕΣ με 2 - 0. Ανησυχούσαν πάντως πριν τον αγώνα και περίμεναν ν΄ ακούσουν θόρυβο από μηχανάκι!!! Όταν είδαν τον Βέττα ησύχασαν, αφού ήταν πλέον σίγουροι πως δεν θα πήγαινε στο γήπεδο ο Σεφερλής!!!!!
- Τα είδαν όλα στην ΑΜΑΡΥΝΘΟ και απορούν με την διαιτησία. Μιλάνε για σφαγή..... Κύριοι τι σφαγή μέσα στην περίοδο της Σαρακοστής; Απλά ο αντίπαλος είχε ΆΓΙΟ. Όχι τον Άγιο Ευστράτιο, αλλά τον Άγιο Ιωάννη. Κύριοι του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ ηρεμία και ψυχραιμία. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει η επιτροπή διαιτησίας να τα προσέχει, αλλά δυστυχώς δεν το κάνει και μετά όταν τους τα γράφουμε θυμώνουν.