Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Πανελλαδική Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία για το νέο σύστημα διορισμών

Συνάδελφοι/ισσες,
μετά τις μαζικότατες κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες των εκπαιδευτικών για το νέο σύστημα διορισμών, την καταστολή που δέχτηκαν οι διαδηλωτές με χημικά και τη μετάθεση της συζήτησης επί του νομοσχεδίου στη Βουλή για αύριο Πέμπτη, η ΑΔΕΔΥ μπήκε στο χορό των απεργιακών κινητοποιήσεων προκηρύσσοντας 24ωρη πανελλαδική πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία με αίτημα «την άμεση απόσυρση του συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση», που η Κυβέρνηση προωθεί για ψήφιση στη Βουλή. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους....
εργαζόμενους στο Δημόσιο να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, ώρα 11:00 π.μ., στη Βουλή.
Η συμμετοχή όλων μας είναι αναγκαία προκειμένου να διαμορφωθεί ένα δυναμικό μέτωπο αγώνα, για την υπεράσπιση  του Δημόσιου σχολείου που αξίζει να έχουν όλα τα παιδιά και όλοι οι εκπαιδευτικοί.
Για τη μετάβαση στην Αθήνα θα υπάρξει λεωφορείο της ΕΛΜΕ από το Βούρκο μαζί με το Σύλλογο Δασκάλων-Νηπιαγωγών Χαλκίδας, στις 9 π.μ. Τη συμμετοχή σας για το λεωφορείο δηλώνετε στο τηλ. 6936192429.
                               Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας
Η πρόεδρος                               Ο γεν. γραμματέας
Χαρά Νίκα                                Άρης Σκούρας